Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne legyen kínos helyzet?

Figyelt kérdés
Az egyetemi évfolyamtársam még júniusban elhívott randizni, én meg nem tudtam neki nemet mondani, mert úgy voltam vele, hogy végül is egy randival nincs vesztenivalónk, nem kifejezetten az esetem, de azért szimpatikus, gondoltam ha jobban megismerem, majd kiderül, hogy akarok e tőle valamit. Csak az volt a bökkenő, hogy utána egész nyáron nem értem rá, dolgoznom kellett, meg más városban lakunk és annyira nem is érdekelt, de azért még nem vetettem el a dolgot, így mindig halogattam a találkozást. Csak hát munka közben megismertem egy másik srácot, akivel teljes az összhang és lassan össze is fogunk jönni szerintem. Csak az a baj, hogy nem tudom, mit mondjak az évfolyamtársamnak, mert most szeptembertől akarva akaratlanul találkozni fogunk nap mint nap, ő még azt hiszi, hogy van esélye, mivel amióta az új srácot megismertem, nem írtam neki, ő meg még nem jelentkezett.
2016. aug. 31. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, biztos nagyon aranyos meg szep lany vagy, de azert nehogy azt hidd, hogy mikor valaki tobb honapig nem jelentkezik miutan az elso randi utan nem maradtatok kapcsolatban, akkor az illeto meg mindig odavan erted.
2016. aug. 31. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
A legkorrektebb dolog, ha elmondod neki, hogy a nyáron megismerkedtél egy fiúval és össze fogtok jönni. Nem fog neki jól esni, az biztos. Viszont nem jössz össze vele, nagyon úgy tűnik és így előbb vagy utóbb fájdalmat okozol neki, akarva akaratlanul. A legtisztább, az ha elmondod neki a teljes igazat. 26 /f
2016. aug. 31. 17:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak egy pár hete nem jelentkezik, de ő írt utoljára nekem, amire én még nem válaszoltam. Előtte többször írt, hogy találkozni szeretne.
2016. aug. 31. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor legközelebb elhív, elmondod neki, hogy a nyáron megismerkedtél valakivel.

Problem solved.

2016. aug. 31. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!