Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek ez lehetsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

Lányok, szerintetek ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Hogy van egy srác akiről azt gondoljátok, hogy (ezt most nagyon durván idézőjelben), hogy ""túl jó"" hozzátok képest, akárkit megkaphat és amikor kijön rajta néhány pattanás úgy gondoljátok, hogy mégse olyan tökéletes így jobban érdekel, mert nem olyan elérhetetlen?

Ha ti speciel mégse gondoljátok így, attól még elképzelhető szerintetek?

2010. ápr. 21. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Úristen. Szerintem nem. Ez hülyeség.
2010. ápr. 21. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Mi van???
2010. ápr. 21. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem egészen világos a kérdés!
2010. ápr. 21. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
What?
2010. ápr. 21. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondol, h a fiúnak van valami kis hibája, jelen esetben a pattanás, és ezért így gondolja a lány, h így már van esélye, mintha egyébként úgymond "hibátlan" lenne. Tehát a srác önbizalma ezáltal csökken és esetleg ezért már kevésbé szép lányokkal is beéri.
2010. ápr. 21. 14:30
 6/7 A kérdező kommentje:

ma 14:30 Pontosan erre gondoltam.

Mert egy lány rám se bírt nézni hetekig, de ma hirtelen olyan kacéran mosolygott rám, pedig helyesebb nem lettem és nagyon önbizalmam se lett, sőt. Meg nem is beszéltünk soha még, csak nem tudom hova tenni a dolgot.

2010. ápr. 21. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:

ömh igen :D

néha érzem úgyhogy egy pasi mellé sokkal jobb csajt is ellehet képzelni nálam.

és, ha felfedezek valami szépség hibát jobban érzem magam, hogy ő se tökéletes :)

2010. ápr. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!