Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyesztő, ha a lány lakására...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesztő, ha a lány lakására virágcsokrot küldök?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy ideje beszélgetünk. Találkozni még nem találkoztunk, de látásból már ismerjük egymást.

Említette az utcát, de pontos címetnem. Viszont én kiderítettem.

Szóval, ilyesztő, ha küldök neki virágot?

Mert nyomozni pontos lakcímre eléggé pszichopata dolog. Szerintem. De ki tudja. Mit gondoltok erről lányok?

2016. aug. 30. 15:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Ijesztő... még írni is elfelejtettem
2016. aug. 30. 15:39
 2/9 anonim ***** válasza:
nágyón ilyesztő
2016. aug. 30. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Az amerikai filmekben tényleg jól mutat, de itt szerintem kicsit nyomulós lenne. Ha te egy bankár vagy és ő egy köztisztviselő vagy ügyvéd, akkor kedves gesztus.
2016. aug. 30. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Off lesz, de én először virgácsot olvastam, fel is szaladt a szemöldököm :,D

Szerintem nem az, romantikus, nekem tetszene:) Jobb mint a "Héj cica de bomba vagy" fb duma :D

2016. aug. 30. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Én kétszer kaptam a szélvédőre..és persze arra gondoltam hogy attól van aki azt mondta velem àlmodott..de mondta nem nem tőle..igy a màsodik a kukàba landolt egyből mert kàrtya semmi se volt benne..legalàbb ird alà..
2016. aug. 30. 17:36
 6/9 A kérdező kommentje:
A szélvédős jò ötlet :-)
2016. aug. 30. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Én túlzásnak érzem. Nem ijesztő, de ha meg nem is találkoztatok, és nem bízik meg benned annyira, hogy a címét elmondja, akkor a nyomozásból és a virágcsokorból inkább az jön le, hogy kétségbeesetten össze akarsz jönni vele. Inkább küldj egy képet/rajzot egy virágcsokorról emailben. :)
2016. aug. 30. 17:52
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Gáz. Én rád hívnám a rendőrséget zaklatásért. Fejezd be ezt a fajta viselkedést.
2016. aug. 30. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
"Gáz. Én rád hívnám a rendőrséget zaklatásért." Persze kicsi Sunshine, utána meg téged nevetni ki a rendőrség,hogy ilyesmi miatt hívod őket. Először kinevetne,aztán elővennének,hogy ilyen felesleges semmiséggel pazarlod a drága idejüket, amit nyomozásra is felhasználhattak volna. :)
2016. aug. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!