Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adott egy fiú, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy fiú, aki nagyon sokszor bámul egy lányt és mosolyog. Viszont a barátainak azt mondja, neki más tetszik. Akkor az illető hazudik? Mit jelent a cselekedete?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet,hogy a haveri körének más csajok jönnek be,és kiröhögnék,vagy csak Te szimplán félre érted a srácot,vagy nem akar nagy felhajtást,abból,hogy ki tetszik neki,vagy teszteli,hogy a lány,akit néz,az féltéken-e stb... :d
2010. ápr. 21. 14:21
 12/14 anonim válasza:

Sztem csak úgy van vele, hogy először te tetszettél neki, majd hanyagolni akart, ezért mondta a más lányt, és most azé néz, mert újra bejössz neki! :D

Oszt. társad: Pörszi

2010. ápr. 21. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:

A fiúnak tetszik a lány.:)

( Tapasztalat :P )

2010. ápr. 21. 15:32
 14/14 anonim válasza:

Nos sztem 2 dolgot csinálnak a korabeli fiúk:

1: Piszkálják azt a csajt..

2:Ha kicsit érettebb: Akkor szemezik vele:P

Tuti bejössz neki..:D:P;)

2010. jún. 18. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!