Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért kosarazott ki? Nem vagyok se csúnya, se bunkó, nem értem.
olasz fakultáción egy másik osztállyal együtt vagyunk hetedik-nyolcadik órában, és ott megismerkedtem egy lánnyal a másik osztályból. órákon + neten is szoktunk néha beszélni, jóban vagyunk. óra után elkértem a számát, és nem adta meg! kicsit visszahúzódóbb lányról van szó, lehet hogy van is valakije, de nem tartom valószínűnek, de mégha lenne is, nem totál ismeretlenül kértem el a számát, megadhatta volna... nem értem.
17f
Vagy csak mivel visszahúzódó, még jobban meg kell, hogy ismerjen téged. Lehet nem akarja hogy "ismeretlenek" telefonon keressék.
üdv
köszi a válaszokat! a nem csúnyát inkább úgy értettem, hogy elég nagy %-ban bejövök a csajoknak, és úgy érzem neki is... lehet azért mert látott múlthéten egy szórakozóhelyen másik lánnyal? :/ bocs a rinyálásért, de nem voltam még így "lekoptatva" soha...
adjam fel, és ne keressem ezek után? vagy írjak neki, ha látom online? :/
Mond, hogy eltűnt a telefonod és segítsen már megkeresni azzal, hogy csörgeti... :D
Amúgy az lesz itt a gond, hogy zárkózott típus, a telefon pedig elég közvetlen/privát dolog.
esetleg lerohantad és megijedt....
Az is számít ám, hogy hogyan kéred el a számát!
szokj hozzá, hogy nem minden nőnek jössze be(ugyanis nem te vagy a világ közepe), viseld el a visszautasítást...
senkinek nem árt, ha visszavesz az egójából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!