Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
150 kg san mennyire lehet ismerkedni nőkkel mert most értem el de kb nem akarnak velem ismerkedni?
Iszonyatosan zavarna.
1. utálom a kövéreket
2. a kövérség lustaságra és egészségtelenségre utal
3. tudom, könnyebb kifogásokat keresni, de a te érdekedben fogyj le
4. van, aki szereti a kövéreket, de az is kövér lesz és a gyerekeiteknek is ezt a léha életmódot fogjátok tovább adni
egészségesebben, sportosabban tovább élhetsz, és legalább 40 évesen kevésbé fogsz járni egyéb egészségügyi problémáiddal orvosokhoz
Súlyos előítéletek. Amúgy erre is van valami szó? Van xenofób, a hungarofób, a homofób... Milyen lehet az a szó ami azokra utal akik zsigeri módon gyülölik a kövérebb embereket? (érdekes, hogy itt nincs tiltakozás az előítéletek ellen, de bezzeg szegény pici x népcsoport, vallás vagy szexuális beállítottság azt sajnálgatni kell, ha beoltják.
Are you psycho? A 80-90 simán normális egy magasabb embernél.
Ezt úgy értettem hogy 80-90-nél megállhatott volna a hízásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!