Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a pasi nem elég magabiztos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem elég magabiztos?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy van egy pasi akinek nagy valószínűséggel bejövök és ő is nekem csak éppen "fél" kimondani h randizzunk vagy valami. És én meg nem akarok kezdeményezni mert a "pasik kezdeményezzenek" párton állok xD szóval pár tanácsot kérnék hogy tudathatnám vele úgy hogy mégis ő kérdezzen rá..
2010. ápr. 20. 18:29
1 2
 11/13 anonim válasza:

Bocsi, hogy bekérdezek itt, csak érdekelne, hogy hogyan ismerkedtetek meg, hogy lettetek barátok, mert hogy nem vagytok egyidősek.

Amúgy amiket ajánlottak sztem elég jók, próbáld ki valamelyiket, én pont ennyi idős voltam, mint a barátod, amikor először randiztam, a lány pedig csak 1 évvel volt nálad idősebb. Sokáig nem mertem kezdeményezni, de egyszer mikor elkezdett beszélni egy nagyon kellemes élményéről, a helyről ahol nyaralt, nekem meg valahogy hirtelen azaz ötletem támadt, hogy most vagy soha és előálttam azzal, hogy szívesen elmennék vele oda újból noha ősz van, meg minden. És azonnal igent mondott és beleegyezett. Csak egynapos kirándulás volt, de nagyon jól éreztük magunkat és ott csókolóztunk először.:) 24F

2010. ápr. 27. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem pont most volt egy csaj, akirol sosem gondoltam volna, hogy ennyire megkedvelem, folyamatosan kuldtem neki a jeleket, de ovatosan, mert nem akartam esetleg elrontani a mar meglevo kapcsolatot...o is mutatott nemi hasonlo szimpatiat, bar nem annyira mint en. aztan ha picit jobban rahuztam, olyanokat irt vissza hogy megrémül attol amit irok, inkabb haggyuk mar nagyon belementunk, egyszoval ezzel jelezte hogy allitsam le magam (lenyeg hogy meg leis nyuszizott hogy nem merem mondani amit akarok :D ), de nyilvanvaloan sosem tartam ele mit szeretnek. szerencsere egy msik csaj bukkant fel a horizonton, ot pedig hagytama csudaba :D
2010. ápr. 27. 19:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát mondhatni barátok által.. Utolsó ez komoly :D Köszi a válaszokat valami majd csak lesz :P
2010. ápr. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!