Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi nem elég magabiztos?
mond neki, hogy: nem akarsz elvinni valahova? vagy úgy elmennék valahova de nincs kivel... és közben úgy csinálsz hogy a szemébe nézel stb....
16/f XD
találd fel magad!!!!
Te is az egyenjogúság ellen küzdesz?
Nos: akkor így jártál. Hacsak nem találsz ki valami ördögien ravasz trükköt... de egyszerűbb lenne simán odamenni hozzá, és elhívni valahová.
Ha tényleg annyira fél, valószínű azért, mert nem akarja elrontani a kapcsolatot, ami köztetek van. Próbálj rá utalni, pl. olyan szép idő van, tök jó lenne sétálni, csak az a baj, hogy egyedül annyira nem jó stb. stb.
Erre tuti, hogy ugrani fog. Szerintem :)
Hány éves vagy amúgy ?
Talán utalnod kéne rá, beszélgessetek el először is arról, melyikőtök merre szeret elmenni kirándulni, erdőbe, tóhoz, hegyekbe, mi a kedvenc ételetek, milyen helyekre szoktatok elmenni haverokkal vagy egyedül, enni , vagy inni valamit.
Aztán felhozhatod neki azt, hogy milyen régen voltál már pl.: az xy tavacskánál, vagy a McDonald's-ban, és milyen jó lenne elmenni, csak mostanában nem ér rá senki veled elmenni kirándulni meg beugrani valahová enni valamit...
Kérdezd majd meg tőle, hogy szerinted én milyen ember vagyok, olyan akit szívesen megismernél jobabn is közelebbröl is???...
Ha nem esik le neki ennyiből, akkor kérdezd meg hogy nem jönnél el velem az xy helyre???...
16-18 évesek vagytok vagy fiatalabbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!