Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt, talán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt, talán tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki általában mindig szemezik velem, amikor látjuk egymást. Nem köszön, viszont ismerjük egymást innen-onnan. Amikor a barátaival van akkor is elég feltünően viselkedik, szerintem próbál imponálni. Én is szemezek vele, de általában elkapom a tekintetem. Mindig előre enged és nagyon udvarias, de akkor nem értem miért nem köszön...(egyébként én zavarba jövök, ha néz xD) Mit tehetnék...?
2010. ápr. 20. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
ŐŐő szólj hozzá:D
2010. ápr. 20. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki szépen hogy bejön neked mert mi nem értjük a jeleiteket!

Még egyszer mondom: NEM értjük!:p

2010. ápr. 20. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez a fiú általában mindíg félénk...XD,de egyértelműen teccel neki,mert az ember általában azt nézi szivesen,amit szépnek talál,ugyhogy kicsit bátorítsd fel,esetleg vedd fel msn-re és ott beszélgessetek kicsit utána meg ugyis alakul...
2010. ápr. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!