Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhiszed? Badoon jóképű pali fent van 5 hónapja és még nem volt randija?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 16:15
11/30 anonim válasza:
Kérdező!Ezt rajtad kívül még 1500 nőnek írta! :D
12/30 A kérdező kommentje:
nekem imponált volna, de nem vagyok teljesen hülye :D legalább hazudna jól :D
2016. aug. 22. 17:10
13/30 A kérdező kommentje:
a saját képe, láttam webcamerán...legalább ennyi igazi belőle....
2016. aug. 22. 17:12
14/30 anonim válasza:
De látod azért veled is eljutott a webcameráig.
15/30 A kérdező kommentje:
igen,mert mondtam, hogy tuti letöltötte a webről a fotóit :D bár google arcfelismerővel nem találtam :D
2016. aug. 22. 17:16
17/30 A kérdező kommentje:
rosszabb vagyok, mint az fbi :D
2016. aug. 22. 17:19
18/30 anonim válasza:
Ha még hasonlít is a képekre,akkor valami sántít.Valami baja biztos van,80% eséllyel.Vagy lelki problémája van,ami a gyerekkoráig vezethető vissza,vagy poligám vagy egyszerűen nem lehet elviselni.
19/30 A kérdező kommentje:
sztm szimplán csak id.óta lehet :D
2016. aug. 22. 17:35
20/30 anonim válasza:
Vagy nagyon vàlogatós. Néha pàr hétre , hónapra regisztràlom oda magam. Vannak lànyok akik szerintem évek óta àllandóan fent vannak és nagyon jó nők. Vagy csak akkor regisztràljàk újra magukat amikor én. :) de ez nem túl valószìnű. Szóval lehet sok mindenkit befűz szóba de mindig talàl jobbat vagy csak élvezi bàrkit megkaphat szóban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!