Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti oda szoktatok menni jóképű srácokhoz egy buliban?
Nem, mondjuk rég voltam már buliban, mostanában csak beülünk valahova egy-két barátnővel.
Általában a pasik szoktak odajönni hozzánk.
Nem
Eddig is ők jöttek oda hozzám. Nekem van nálam csúnyább barátnőm (de azért ő sem csúnya, csak nem olyan szép mint én), aki odamegy néha srácokhoz, de 90%-ban még ő is olyan hogy hozzá mennek oda a srácok. És csak azokhoz a srácokhoz megy oda (mondjuk pár havonta egyszer ha van ilyen), akik tényleg őrülten tetszenek neki
De én nem bírnék odamenni egy férfihoz sem
20/L
Én szinte minden hétvégén bulizok,de eddig 1x fordult elő olyan,hogy én mentem oda egy sráchoz,mert nagyon tetszett.Persze kitaláltam valami alibi szöveget,hogy hasonlít az egyik magyar celebre és azt hittem,ő az(tényleg hasonlított rá!:D).Aztán a többit már ő folytatta,meghívott egy italra stb :)
De ez tényleg kivételes eset volt,amúgy mindig a pasik jönnek.Neked is ez lenne a dolgod,attól,hogy nem vagy jóképű,még igenis kezdeményezz! :D Ne arra várj,hogy a lányok tegyék,mert 99% eséllyel nem fognak.
20L
"És szerintetek hibázok, ha annak ellenére, hogy nem vagyok jóképű, nem megyek oda a lányokhoz akik tetszenek? Mert azzal magyarázom, hogy úgysem érdemes, hisz nem vagyok jóképű."
Ezzel nem hibázol. Inkább jól cselekedsz. Gondolj csak bele hogy melyik jobb: Ha csak hallgatod a zenét, táncolsz, jól érzed magad... Vagy pazarlod az idődet azzal hogy csajokat próbálsz meghódítani sikertelenül..
7
A bulizó helyek ezek szerint csak a jóképű srácok és szép lányok ismerkedő helye? Másnak nincs keresnivalója ott ha ismerkedni szeretne?
8:
A jóképű srácok odamennek átlagos lányokhoz is ismerkedni, nem csak modell kinézetűekhez
Ezen kívül egy átlagos srácnak is lehet nagyon ritkán szerencséje átlagos kinézetű lánynál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!