Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szereljem le a pasit, aki csak meg akar dönteni?
Figyelt kérdés
Randiztunk kétszer, és úgy érzem nem komolyak a szándékai, viszont erre én nem vagyok vevő. Sok közös ismerősünk van, és valószínűleg találkozunk még egymással, így nem lenne jó, ha megutálna. Ötletek?2016. aug. 21. 17:44
1/10 anonim válasza:
Meg akar dönteni és még kedves akarsz lenni vele?
Mert akkor mi lesz, ha megutál?
2/10 anonim válasza:
És mi van akkor ha megutál?
Most végleg le akarod koptatni, vagy nem? Ne legyél már ennyire nyámnyila, hogy jaj, csak a kis lelke meg ne sérüljön a kis drágának..stb.
Határozottan mondd meg neki a dolgot, ennyi. Ha ezek után is próbálkozik, akkor nézd levegőnek..stb.. A közömbösség jó.
3/10 Noren1989 válasza:
"Szia drága, nyugi, a számod megvan,ha kufircolni támad kedvem..."
4/10 anonim válasza:
És kit izgat, ha megutál? Meg lehet amúgy mondani normális, de határozottan, hogy nem vagy ürítőlyuk, szóval ha neki csak szex kell, keressen valami tinir*ibit. Nem kell kertelni, egyenesen mond meg. Ha meg megsértődik, így járt.
5/10 anonim válasza:
Ha meg akar dugni, és nem hagyod, onnantól úgyis te leszel a sz.r szemét, és utálni fog. Szóval nem mindegy? xD
6/10 A kérdező kommentje:
Oké, de erős lenne azért a fejéhez vágni, hogy kopj le rólam Pista, mert te csak a sunámat akarod nem? Valami kevésbé durva lekoptatáson töröm a fejemet.
2016. aug. 21. 18:05
7/10 Szergej55 válasza:
Ne törődj azzal, hogy mi van, ha megutál. Valamit ki fogsz találni!
8/10 anonim válasza:
Ha egy suttyó, tök mindegy, hogy hímezed ki a mondanivalódat. Ha az nemleges, akkor utálni fog. Ha viszont normális, akkor egy egyszerű, határozott, de udvarias visszautasítást nem fog sértésnek venni. Ilyesmire gondolok, hogy: "Ne haragudj, de úgy látom, te nem tartós kapcsolatot keresel, én viszont csak ebben tudok gondolkozni. Szexkapcsolatra nem vagyok vevő. Úgyhogy inkább ne erőltessük ezt a dolgot, nem szeretnék többet randizni veled."
9/10 anonim válasza:
Mindenki egyből a pasit támadja, meg suttyózza pedig az ég világon SEMMIT nem tud róla senki, a kérdező is csak ÚGY ÉRZI nem komolyak a szándékai. Semmi sem biztos, miért kéne ezért durván elküldeni a francba?
Nekem anno egy csaj csak simán megírta hogy átgondolta és nem szeretne semmi komolyabb folytatást, és ennyi volt.
10/10 anonim válasza:
Kedves előttem válaszoló, senki nem suttyózta a srácot. Hallottál már a feltételes módról? Ha igen, akkor légy szíves és olvasd el még egyszer vagy ha szükséges, akkor többször is azt, amit írtam. Ha nem, akkor ülj vissza inkább az iskolapadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!