Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne a legfájóbban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne a legfájóbban visszautasítani egy nőt?

Figyelt kérdés

nos az az igazság, hogy első "randi" megvolt, de annyira nem éreztem, hogy "ott" lenne. Nem kereste a szemkontaktust, gyakran nézett gondolkodva a távolba.

Nemis nagyon lett második, mindent elutasított, nincs kedve... erre egy hónap után rámir, hogy hová tüntem, most rámér, menjünk strandra.

... csezd meg. Mivel utasítsam vissza? Nem szeretem a játszmázó nőket.

2016. aug. 19. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha el se megy a másik fél a randira,na,az a legfájóbb kosár,de nem a gyümölcsös.A leggerinctelenebb,de a legfájóbb,mert áltatod a másikat és xar ám ilyenkor pofára esni.

Vagy csak írd meg neki,hogy bocs,nem vagy szimpi,ne erőltessük.Még ez is fájhat neki.

2016. aug. 19. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Írd meg neki nyíltan, hogy ezek után te is lesz.rod, már nem érdekled!
2016. aug. 19. 22:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért ez èrdekes, hogy ennyire le se toj tèged, aztán amikor ismét kegyeskedik jelentkezni, akkor viszont egyből strandolni hív második randira...

Engem mondjuk érdekelne, hogy mégis mi történt.

Ha téged viszont nem, akkor ha válaszra se méltatod, az kimondottan sértő és bántó tud lenni.

2016. aug. 20. 00:08
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem jatszmazott...ponthogy megirta, amit akkor gondolt es erzett: nincs kedve. Most viszonz van. Viszont te jatszmazol. Ha nem erdekel, akkor mondd azt neki. Eleg nevetseges vagy. Vagy az oke, ha te csinalod ? Az rendben van?
2016. aug. 20. 00:16
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Mellesleg nem tett olyat, ami indokolná azt, hogy direkt jol megbantsd...nem ment el dugni a randi kozepen mas sraccal vagy ilyesmi...., szimplan lehet zavarban volt, azert nem nezett a szemedbe. Es lehet olyan idoszaka volt 1 honapja, h nem csak hozzad, hanem semmihez nem volt kedve. De eleg undorito vagy, h direkt fajdalmat akarsz neki okozni. Hagyd inkabb szegeny lanyt...
2016. aug. 20. 00:19
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 ha olyan időszaka volt, hogy semmihez nincs kedve, akkor azért azt is lehetett volna korrektül kommunikálni. Ha más nem, legalább akkor, amikor egy hónappal később jelentkezik.

Mert ha valami olyasmit írt volna, hogy pl. 'bocsánat, pont rossz időszakban futottunk össze, és ezért elnézést az akkori teljesen kedvtelen viselkedésemért, nem neked szôlt. Most viszont már túl vagyok ezen a szakaszon, ezért ha számodra még mindig aktuális, szívesen elmennék veled strandolni', akkor teljesen igazad lenne.

De nem egy ilyen levelet küldött, nem vállalt semmiféle felelősséget azért, ahogyan viselkedett, hanem helyette nemes egyszerűséggel a kérdezőre tolta át az egészet, mintha ő tehetett volna róla (hogy hova tűnt), majd kegyesen közli, hogy most ráér. Semmi elnézést, semmi 'ha még neked esetleg aktuális', hanem teljesen úgy van beállítva, hogy még mindig ő gyakorol kegyet, mint valami királynő a szolgálójával.

Na ez viszont nem kicsit lekezelő.

Erre teljesen jogos az a reakció, hogy na cse$zd meg.

Az egy másik kérdés, amin tényleg lehet vitatkozni, hogy meddig arányos elmenni a válaszlépésben (én valószínűleg válaszra sem méltatnám a leányzót, ennél durvábbat nem éreznék arányosnak), de azon nem igazán lehet vitatkozni, hogy a csaj mélységesen tiszteletlen és lekezelő volt a kérdezővel.

2016. aug. 20. 00:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Ó 15-ös "nem ment el dugni a randi kozepen mas sraccal vagy ilyesmi.."

Az érveid ... egyszerűen frenetikusak.:D

2016. aug. 20. 01:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak mond meg neki, hogy nem akarsz találkozni. Ne legyél gyökér!
2016. aug. 20. 07:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Jó nagy gyökér vagy 15-ös! :D

Olyan a kérdésben említetthez hasonló.

2016. aug. 20. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!