Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy a legjobb visszautasítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a legjobb visszautasítani valakit?

Figyelt kérdés
Mostanában egész sokan hívnak el(nem tudom, lehet tavasz van és azért ennyire:D). Az lenne a kérdésem, hogy ha valaki egyáltalán nem az esetem, de nem akarom megbántani, hogy utasítsam el? Nem mondhatom ezt az olyan vagy nekem mint egy barát szöveget, mert van hogy csak látásból ismerem, csak üzenetet küldött.
2016. ápr. 3. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tavasszal minden állat párt keres magának :D

Írd meg, simán, hogy ne haragudjon, de te nem szeretnél elmenni vele. Ha ezen megsértődik, az ő baja. Egy értelmes srác, veszi a lapot és továbbáll.

2016. ápr. 3. 10:31
 2/5 VirágésBence ***** válasza:
Csak maradj kedves, tudom, hogy néhányan eléggé felkapják a vizet ha visszautasítod őket, de felesleges neked is elkezdened.
2016. ápr. 3. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem férfiként a "Van barátom" visel meg a legkevésbé. Mondjuk volt hogy lerítt róla hogy ezzel csak hazudik, de még így is értékeltem amiért nem mondta ki hogy "Rusnya vagy te dög".
2016. ápr. 3. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
a legegyszerűbb és a legnagyszerűbb is szerintem, ha azt mondod, hogy nem szeretnél vele úgy találkozni, mert nem tetszik neked. vagy bármi más, csak mondj valamit, mert az még mindig ezerszer jobb, mint amikor válaszra se méltatnak.
2016. ápr. 3. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmiféle degradáló megjegyzést nem szabad tenni a másikra, sőt az a legjobb ha egy mosollyal fogadod a próbálkozást.

Szerintem is az a legjobb válasz, hogy kapcsolatban Vagy és elköszönsz. Nem szabad magyarázkodni, nem szabad bocsánatot kérni(miért is?), határozottan kell kommunikálni az alap tiszteletet megadva a férfinek. Ennyi

38F

2016. ápr. 3. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!