Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelésből küldtétek már az éppen udvarlótokat, kapcsolatotokat álrandira?
Figyelt kérdés
Ha tudtátok ,hogy fent van badoon,vagy bárhol,álreglappal csőbe húztátok már?2016. aug. 18. 20:20
22/28 A kérdező kommentje:
Ő 50 volt akkor.
2016. aug. 18. 22:44
24/28 A kérdező kommentje:
40 felett.De nem a korral,az agyával,vagy természetével,természetükkel van a gond !
2016. aug. 18. 22:47
25/28 anonim válasza:
Ha ilyenek, próbálkozz fiatalabb srácoknál. A 40 feletti érett nőket sok fiatal szereti.
Bár az ilyen trükközéseket 20-onéves csajoknál szoktam látni, azt hittem olyan körüli vagy.
26/28 A kérdező kommentje:
Ohh,azt tudom,hogy szeretik,de nekem nem igazán jön be! Pedig rengeteg,sőt inkább fiatalok találnak meg! De gyerekemmel egyidős némelyik,mit kezdjek velük? Azt gondolná az ember,50 körül már komolyabbak!Hát nem...
2016. aug. 18. 23:03
27/28 anonim válasza:
Ismerek fiatal és korosabb komoly embert is. Nem a kor dönt, jól kell választani. 50 év körülieknél inkább a kevésbé jó anyagi helyzetűeknél láttam, hogy komolyabbat akarnának. Egy tehetősebb 50-es kiélvezi a dolgokat, amíg lehet.
28/28 A kérdező kommentje:
27.Ebben lehet igazad van,nem gondoltam még így bele! Anyagi része soha nem érdekelt,nem foglalkoztam és foglalkozom most sem vele! Nem érdekel ha szegény,albérletben lakik,csak passzoljunk és ne nekem kellessen eltartani!
A kicsit tehetősebbek ha meg élni szeretnének,eleve úgy és olyan partnert keressenek! Nincs ezzel gond,csak tisztázza az elején!
2016. aug. 18. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!