Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelésből küldtétek már az éppen udvarlótokat, kapcsolatotokat álrandira?
Nem,nem!Csak Ő gondolta,hogy megtalálta! xD
De komolyan,milyen bunkó már az ilyen ember!Kapcsolatban van,közben meg randit szervezget magának!Most kicsit melléfogott! xD
várom a fejleményeket!!!! jön a popkorn!
amúgy ez nekem nagyon tetszik, végre egy csaj aki kiáll magáért, ha csőbehuztad ezt a fazont nem akarsz dumálni? dobj egy privit
Már nem vagyunk kapcsolatban!3 hónapig voltunk,kb 5 álrandit szerveztem neki! ..és elment a drága újból és újból! Volt úgy,hogy 20-30km,de volt amikor 200km-re! Soha nem tudta volna meg,hogy én vagyok,ha ez a 200km-es után nem tálalok ki! Tagadta persze,hogy ő ott sem volt,de ezt már nem lehetett! Ő ott volt,ott állt,várt,küldte az űziket a csajnak,/nekem/mibe van,milyen autó,milyen lámpa a kocsin,melyik bejáratnál,stb! Várt egy jó darabig,miután nem volt ott senki,elautózott hozzám,megint 200km! Itt a kész tények elé lett állítva!
Innentől kezdve ha ilyen helyen megismerkedem valakivel,ugyanezt a tesztet kapja! :) Mint tegnap,egy új hódolom! Igaz,még nem találkoztunk,de akkor Ő ne pattogjon,ha Én most még felnézek erre az oldalra! Ő is hősszerelmes,már most,közben írogat a "másik" csajnak,randit szervezi hétvégére! El fog menni,ebben biztos vagyok! :)
Lehet h.lyének nézni,csak nem érdemes!
Röviden ennyi!:)
"Lehet h.lyének nézni,csak nem érdemes! "
Háát, ha folyamatosan ilyen pasikba botlasz, akkor azért nem ártana elgondolkodni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!