Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tesztelésből küldtétek már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztelésből küldtétek már az éppen udvarlótokat, kapcsolatotokat álrandira?

Figyelt kérdés
Ha tudtátok ,hogy fent van badoon,vagy bárhol,álreglappal csőbe húztátok már?
2016. aug. 18. 20:20
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nem,nem!Csak Ő gondolta,hogy megtalálta! xD

De komolyan,milyen bunkó már az ilyen ember!Kapcsolatban van,közben meg randit szervezget magának!Most kicsit melléfogott! xD

2016. aug. 18. 21:25
 12/28 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok kapcsolatban? Ha már ezt megcsináltad és ugrott rá, akkor hagyd ott.
2016. aug. 18. 21:45
 13/28 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: és hogy? heeeeelp :D
2016. aug. 18. 21:56
 14/28 anonim ***** válasza:
51%

várom a fejleményeket!!!! jön a popkorn!

amúgy ez nekem nagyon tetszik, végre egy csaj aki kiáll magáért, ha csőbehuztad ezt a fazont nem akarsz dumálni? dobj egy privit

2016. aug. 18. 22:01
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha badoo-ról van szó akkor lehet csak fent maradt a profilja. De az, hogy ugrik a randi ötletére alapból szakító ok a részedről szerintem, de mivel én hűséges típus vagyok én megmondtam volna, hogy van barátnőm, nem ismerkedek. Bár amint írtam is ha kiderül, hogy a barátnőm tesztel akkor dobom, mert nincs meg a bizalom. Az meg nálam egy kapcsolat alapja. Bizalom nélkül nincs értelme a kapcsolatnak.
2016. aug. 18. 22:07
 16/28 A kérdező kommentje:
4-es! Hol vagy,a Badoon? Rá mégy a profilodra,ott bemégy a beállításokba /fogaskeréknél/és ott van a legalján:profil törlése! ! Vagy rejted magad,vagy törlöd! Régen ha törölni akarta magát valaki,felajánlott 3 napra valami varázserőt vagy mit,valami bónuszokat,ami amúgy fizetős lenne!
2016. aug. 18. 22:11
 17/28 A kérdező kommentje:

Már nem vagyunk kapcsolatban!3 hónapig voltunk,kb 5 álrandit szerveztem neki! ..és elment a drága újból és újból! Volt úgy,hogy 20-30km,de volt amikor 200km-re! Soha nem tudta volna meg,hogy én vagyok,ha ez a 200km-es után nem tálalok ki! Tagadta persze,hogy ő ott sem volt,de ezt már nem lehetett! Ő ott volt,ott állt,várt,küldte az űziket a csajnak,/nekem/mibe van,milyen autó,milyen lámpa a kocsin,melyik bejáratnál,stb! Várt egy jó darabig,miután nem volt ott senki,elautózott hozzám,megint 200km! Itt a kész tények elé lett állítva!

Innentől kezdve ha ilyen helyen megismerkedem valakivel,ugyanezt a tesztet kapja! :) Mint tegnap,egy új hódolom! Igaz,még nem találkoztunk,de akkor Ő ne pattogjon,ha Én most még felnézek erre az oldalra! Ő is hősszerelmes,már most,közben írogat a "másik" csajnak,randit szervezi hétvégére! El fog menni,ebben biztos vagyok! :)

Lehet h.lyének nézni,csak nem érdemes!

Röviden ennyi!:)

2016. aug. 18. 22:25
 18/28 anonim ***** válasza:

"Lehet h.lyének nézni,csak nem érdemes! "

Háát, ha folyamatosan ilyen pasikba botlasz, akkor azért nem ártana elgondolkodni... :D

2016. aug. 18. 22:28
 19/28 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy aki így ,teloszám,kamerázás nélkül elmegy egy randira,hát meg is érdemli ha így jár!:)))
2016. aug. 18. 22:32
 20/28 A kérdező kommentje:
18. Nincs ezen min gondolkodni,a 40 feletti férfiak mind csak sexkapcsira utaznak! Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!
2016. aug. 18. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!