Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig mindennap beszéltünk, nem gyanús, ha egy nap nem ír?
nem, nincs
Van élete, dolga, tennivalója.
Egyáltalán nem gyanús.
Persze az sem mindegy, hogy mennyi idősek vagytok, mi a napi rutinotok, van-e kötelező jellegű elfoglaltságotok, mert nyilván más annak, aki a szünidőben otthon van és más annak, aki dolgozik vagy épp elment nyaralni.
A munkahelyén is adódhat váratlan dolog (megbeszélés stb.), de otthon is (rokonnak segítés, ügyintézés stb.)
Tudom, még az elején vagytok az ismerkedésnek, de azért ennyire nem is kell görcsösen figyelni a fifti-fiftit, nem kell vezérelni a porciózgatást.
Néha az is kedves és elegáns tud lenni, ha ráírsz a másikra egy-egy jókívánságágot vagy egy érdeklődő kérdést- ez nem ráakaszkodás, de ha már többször találkoztatok, akkor nyilván megnyugtató a tudat a másiknak is, hogy te is érdeklődsz iránta.
Egy érdeklődő üzenettel nagyon nem lehet mellélőni, de a türelmes várakozással sem. lehet, hogy épp a nap végére jut oda, hogy nyugodtan válaszoljon.
(pl. én sem szeretek vezetés közben válaszolni vagy telefonról emailt írni- talán hozzám hasonlóan vannak még olyanok, akik inkább nyugodtabb körülmények között szánják rá azt az 5-10 percet)
Nem, nem mindig korán reggel szoktunk. Lehet, hogy még írni fog, sőt valószínű.Csak unatkozok és eljátszottam a gondolattal, hogy mivan, ha mégse, úgyhogy unaloműzésképp kiírtam a kérdést :)
Köszönöm a válaszokat.
Neki egyébként van munkája, 25 évesek vagyunk. Nekem nyáriszünet van.
En mindig varok :) magamban mindig lerendezem hogy mar nem fog irni es rendszeresen igazam van :) volt egy csaj aki azt mondta majd ha haza megy ir ez kb egy honapja lehetett vagy tobb azota is varom hogy haza erjen :D van egy csaj akit ugyan vartam egy nap utan irt aztan irtam neki es megint abbamaradt a beszelgetes.
Van aki azt mondja ne ugy aljak hozza hogy ugyse fog egy ido utan irni de kerdem en minek aljak hozza maskepp? Felesleges csalodas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!