Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az, hogy lehet, hogy egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy lehet, hogy egyes srácoknak semmit nem kell csinálniuk azért, hogy megkapjanak egy lányt?

Figyelt kérdés
Azonos karakterú emberekről van jelen esetben szó, 175-180 cm közötti magassag, 80-90 kg, mindketten diplomások, felsőfokú nyelvvizsgával.Amit az egyik csinál az ltalában tetszik a lányoknak, ha a masik csinálja ugyanazt, akkor nem. a lányoknál sikeresebbnek nincs stílusa, még a másiknak van. vlahogy passzol minden amit csinál. szereti az életet, sokat utazik, ismeri a borokat, szeret sokat és jó étterembejárni. mégsincs sikere a nőknél. még a másik, otthonról hordja a kaját, sokall kisebb az smerete a világ dolgairól, mégis ha ő csinál valamit, akkor az mindig jó. Az egyetlen különbség a siker, az egyiknek mindig sikere van mindenben ő most otthon egyetemi adjunktus vagy mi, de olyan tantárgyakat tanít, amikre nem is lenne jogosult. a másik londonban recepciós. az utóbbi vagyok.

2016. aug. 17. 22:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%

Mert az egyénisége vagy személyisége más.

Esetleg arcra helyesebb, megnyerőbb a stílusa. De ez sem biztos, mert ikrek között is van differencia, ki hogyan tudott érvényesülni, mennyire vitte az életben.

Egyszerűen jobban ért hozzá hogy hogyan menedzselje önmagát, hogyan vonja magára a figyelmet, találékonyabb vagy tudatosabb, bárhogy is nevezzük. Nem kizárólag szerencse dolga.

2016. aug. 17. 22:59
 12/24 Noren1989 ***** válasza:
A holdnaptáras Schaffhausen-t javasolnám, már csak befektetői szempontból is.
2016. aug. 17. 23:02
 13/24 anonim ***** válasza:
A nők nem csak a pénzt nézik. Ha meg mégis, az csak érdekházasság. De szívük szerint azt nézik kiben látják azt hogy eszméletlenül vadakat lehet vele szeretkezni. Aki hozzámegy egy milliomos pasihoz, akivel a kora miatt legtöbbször inkább eltartási szerződést köthetne házasság helyett, ha azzal szeretkezik akkor közben egy szexéhes fiúról fantáziál. És nem a mondjuk 65 éves nagypapiról aki a férje.
2016. aug. 17. 23:09
 14/24 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem lehet 2 embert összehasonlítani hiába egy a magasságuk, egzisztenciájuk és érdeklődési körük, nyilván 2 különböző emberről van szó ez semmit nem jelent. Az egyiknek nagyobb sikere van a nőknél, mert jóképűbbnek/szimpatikusabbnak/vonzóbbnak tartják a nők a másikat meg lehet kevesebb nő tartja annak. Ez van elkell fogadni. Lehet a sikeresebb mégse fogja megtalálni az igazit egyhamar, és lehet aki kevesebb közül válogathat rögtön az elsővel összejön neki.

Én nő vagyok nem vagyok 170 centi magas és bombázó karcsú aki után minden férfi megfordul, mégse veszem magam egy lapra mással, mert nem mindenkinek adatik meg az az adottság, higy bárkibek elcsavarja a fejét és ő kegyen a központi figura.

Attól még lehetsz ugyanúgy boldog és sikeres, de ha máshoz fogod hasonlítgatni magad és azon fogsz mérgelődni ő mégjobb nálad az felemészt.

2016. aug. 17. 23:32
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

Miért van az a rossz érzésem, hogy ez megint a szerencsén múlik? Rossz hír ez a tejfogaimnak: a szerencse és én az 3.

2016. aug. 17. 23:33
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
A kulcs a kisugárzásban, de még inkább a soft skillekben, az empátiában van. A másik jobban tud kapcsolatot teremteni, jobban ért az emberekhez. Hiszen a kinézet és képzettségetek hasonló, ahogy írod. Ne bánkódj, önfejlesztéssel Te is lehetsz sikeresebb, görcsösséggel, féltékenységgel nem.
2016. aug. 18. 00:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt már,hogy szerelem első látásra, azt sem tartom olyan elvetemült dolognak, hogy adott esetben előző életünkben volt közöttünk valami. De amúgy szerintem nem volt talán, de olyan erős pozitív az illetőnek a kisugárzása, hogy anno egyből beléestem.
2016. aug. 18. 00:18
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
Én női változatot ismerek.
2016. aug. 18. 08:45
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

Nem jó lányoknál próbálkozol és nincs olyan fellépésed, ami egy lányt megfog. Ennyi az egész. Szörnyű, hogy minden sz@r, mindenki hülye, de te biztos jól csinálsz mindent.

Igenis magadba kell nézni, hogy valamit eltolsz, ha nem sikerül zsinorban egyszer sem.

Van olyan férfi ismerősöm, aki egyáltalán nem jóképű, de van érzéke a csajozáshoz és ezáltal olyan nőkkel jön össze, akik nyitottak felé.

Azt, hogy hogyan kell csajozni, azt meg neked kell kitapasztalni, vagy valami férfi mintának kell lennie az életedben (apa, nagyapa, unokatestvér, stb).

Azt látom, hogy itt van kb 3 (?) srác, akik kiirnak 400 kérdést, hogy a nők miért a pénzes, kigyúrt, don juanokhoz mennek nyalizni.

Igen, jól látjátok, vannak az ilyen ribi típusú lányok, de nem minden lány ilyen.

Középiskolás koromban is volt egy fiú barátom, aki 170 cm, volt 65 kg, szemüveges, kockafej.

Miután leültünk beszélgetni, hogy mire figyeljen oda a csajozásnál, sikerült meghóditani a 2 (!) éve plátói szerelmét, akiből kiszeretett, mert rájött, hogy egy missz 3,14csa, és elkezdett csajokkal összejönni. Pedig hangsúlyozom: NEM járt el továbbra sem kondizni és semmi extra változtatást nem csinált magán.

egy dolgon változtatott: A HOZZÁLLÁSÁN!

Azóta van egy fia és egy felesége, akit pár éve ismert meg.

Újra leírom: kockafej, 170 cm, 65 kg, szemüveg, no izom, no pénz, no menő kocsi...

Csak a hozzáállásán változtatott.

Ha gyökeresen ragaszkodsz az elvhez, miszerint te mindent jól csinálsz és mégsincs nőd, akkor sosem lesz.

Ilyen egyszerű.. Fejben kell változtatni.. onnan indul minden.

2016. aug. 18. 08:53
 20/24 A kérdező kommentje:
19es és hogyan kell elindítani egy ilyen változást? mert mondani könnyű, de ok, itt vagyok felkeltem, megyek ki a kávém utén, bemegyek az egyik boltba, ahol néha szoktam ott időzni a pultosnál, mit mondjak, az átlagos, hogy vagy helyett?
2016. aug. 18. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!