Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiuknal már is önkielégitést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuknal már is önkielégitést kell csinalniuk ha látnak egy mesztelen képet egy csajrol?

Figyelt kérdés

mert nekem a baratom mesélte mikor nem ismertuk egymast csaj ismerősérol volt pucér kép és arra önkielégitett.

de nalam fura ez mert ha én latok képet meztelen pasirol jo beindulok,meg magamhoz nyulok de nem tudok rá önkielégiteni addig mig nem megyek el nekem képre nem megy

Srácok ti mesztelen képre még is hogy tudtok? nálatok ez más ként mukodik mint a csajoknál?

2015. febr. 23. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Most nem nagyon értem a kérdést. Önkielégíteni = magadhoz nyúlni. Szóval kissé homályos a kérdésed!
2015. febr. 23. 15:48
 2/5 A kérdező kommentje:
bocsi ugy értem a magamhoz nyulok hogy kicsit izgatom magam utana abba hagyom mert érzem nem tudok elmenni főleg képre nem.:)
2015. febr. 23. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A lányok közül is sokan el tudnak menni a képre, nem csak a fiúk.
2015. febr. 23. 15:51
 4/5 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
El tudsz Te is menni,csak ido" elo"tt Abba hagyod.
2015. febr. 23. 15:52
 5/5 anonim válasza:
hello igen én a volt barátnőmről csinálttam fotosorozatott mezetelenül és már nem vagyunk együtt vagy két éve és még mindig birok rá élvezni és még mindig egész jokat!!!
2015. márc. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!