Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt, ha utána nem tesz semmit? Mi történt?
Van egy nagyon jó barátom akivel az utóbbi időben szorosabbra fűztük a viszonyt. Nem történt semmi egy ölelésen kívül, csak nagyon sűrűn találkoztunk ès nagyon sokat voltunk együtt.
Egyfolytában nevettünk, sokat beszélgettünk, mindketten jól éreztük magunkat a másikkal.
Egyik este hazafelé menet közölte, hogy nagyon szívesen megcsókolna, én pedig (szerintem) semmi elutasító dolgot nem csináltam, csak mosolyogtam kedvesen. Nem történt semmi.
Utána még találkoztunk sokáig. Újabban viszont nem tudom mi lelte, de nem veszi fel a telefont ha hívom, ha ő is ajánlja fel hogy találkozzunk, akkor mindig közbejön neki valami. Már kipróbáltam, hogy nem keresem 1-2 hétig, akkor ő keres viszont a találkozás nem jön össze. Én elfogadnám ha valami baja lenne vagy valami zavarja, azt is megérteném ha nem akar velem találkozni, de akkor mondja meg! Múltkor rákérdeztem és azt mondta, hogy nem velem van a baj, de nagyon elfoglalt újabban. Nekem ez viszont hihetetlen pláne úgy, hogy eddig a barátnőjét mondta le inkább, hogy velem tudjon találkozni (nem, nem vagyok ilyen szemét, utólag tudtam meg).
nagyon hiányzik, de erőszakoskodni sem akarok vele.
Van valakinek valami tippje, hogy mi történhetett vele agyilag?
Ő 45F, én 30N.
Felhívott vasárnap, hogy találkozzunk kedden. Aztán szinte az utolsó pillanatban lemondta. Én ezt nagyon nem tudom hova tenni.
Naiv vagyok, mert azt hittem 40 felett ha egy férfi akar valamit akkor cselekedni fog. Sosem viselkedtem vele visszautasítóan, alapjáraton elèg közvetlen vagyok, pláne azzal aki szimpatikus.
Úgy érzem adtam neki elég egyértelmű jelet, ha lépni akart volna valamit már megtehette volna. Így marad az, hogy nem érdeklem. Csak akkor nem értem az ilyen jellegű mondatait és azt sem ahogy rám szokott nézni.
"Sosem viselkedtem vele visszautasítóan" + "Úgy érzem adtam neki elég egyértelmű jelet"
Hát legalább egy esetet te magad leírtál (amikor előjött azzal, hogy szívesen megcsókolna), ahol az ő szemszögéből nézve elég egyértelműen azt jelezted neki, hogy kösz, de inkább nem.
Ha a többi esetben is ennyire "egyértelműek" voltak a jelzéseid, akkor már azon se csodálkozom, hogy a pasi végső elkeseredésében már ezzel a "szívesen megcsókolnálak" szöveggel próbált meg végre valamiféle végleges, egyèrtelmű választ kicsikarni.
Elvégre amiket leírtál, azok alapján ő rendesen próbálkozott előtte már jó ideje, és teljesen egyértelműen kifejezte, hogy komolyan érdeklődik irántad. Ennél jobban nem nagyon tudta volna kifejezni, szóval ő a maga részéről megtette, amit tudott, de láthatóan a részedről nem jött egyértelmű megerősítés - az, hogy a végén már kénytelen volt lényegében egyenesen rákérdezni a dologra, az elég egyértelműen mutatja, hogy az állítólagos "egyértelmű jelzéseid" mennyire is voltak számára is érthetőek.
És amikor egyenesen szembesített a dologgal, és te arra annyit voltál képes "válaszolni", hogy némán mosolyogtál rá, akkor ezzel megkapta a maga válaszát.
Arról szerencsétlen nem tehet, hogy nem gondolatolvasó, mert az ilyen felvetésre szó-nélkül-mosolygok-zavaromban reakciót ember nem értelmezte volna gondolatolvasás nélkül igen válasznak.
Szóval itt a leírásod alapján nem a pasi volt a béna, ő leírtak alapján igazi lovag módjára udvarolt, tőled viszont nem kapott olyan visszajelzést, amit egyértelműen igennek vehetett volna. Olyat viszont igen, amit elég egyértelműen nemnek lehet venni.
Innentől kezdve a további reakciói teljesen természetesek, senki se szereti, ha az a nő (vagy fordított esetben férfi), akit ő komolyan vett és akinél ő őszintén próbálkozott, egyértelműen kifejezve a szándékait, az láthatóan csak szórakozik vele.
Márpedig az ő szemszögéből nézve te ezt csináltad és csinálod még mindig: el is várod, hogy udvarolgasson neked, de azért közben nem is akarsz tőle semmit (hiszen nem gondolatolvasó, nem tudhatja, hogy a zavaromban némán mosolygok az nálad az 'igeen-hurrá-én-is-nagyon-szeretném' választ jelenti, és nem a 'húú-bakker-de-kínos-kapj-már-észhez-csórikám-ezt-te-se-gondolhatod-komolyan' választ), akkor annak elég egyértelműen olyan üzenete van az ő irányába, hogy te csak szórakozol vele.
Tudom, hogy sokkal könnyebb a másikat lehülyézni, mint a saját hibáinkkal szembenézni, de ezt a leírtak alapján te szúrtad el. És amíg ezzel nem nézzel szembe, addig esélyed se lesz a pasinál - és minél később vagy hajlandó ezzel szembenézni, annál kevesebb esély marad, ha marad egyáltalán (a kérdés feltevése óta elég sok idő telt el, szóval a pasi valószínűleg már eléggé elkönyvelte azt, hogy csak szórakoztál vele)
Azt hiszem igazad van. :( bár nekem az, hogy megöleltem, meg hozzábújtam elég egyértelműnek tűnt (legalábbis én annak gondoltam), pláne hogy tudja, hogy alapjáraton nem vagyok ölelgetős.
Csak még mindig nem értem ezt a "felhívlak, hogy találkozzunk, hogy aztán az utolsó pillanatban le tudjam mondani" dolgot.
Mindenesetre ha majd egyszer végre összejön megint a talalkozó akkor megpróbálom kideríteni, hogy mi van, mert ez így nagyon nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!