Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja ezt, ha utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja ezt, ha utána nem tesz semmit? Mi történt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom akivel az utóbbi időben szorosabbra fűztük a viszonyt. Nem történt semmi egy ölelésen kívül, csak nagyon sűrűn találkoztunk ès nagyon sokat voltunk együtt.

Egyfolytában nevettünk, sokat beszélgettünk, mindketten jól éreztük magunkat a másikkal.

Egyik este hazafelé menet közölte, hogy nagyon szívesen megcsókolna, én pedig (szerintem) semmi elutasító dolgot nem csináltam, csak mosolyogtam kedvesen. Nem történt semmi.

Utána még találkoztunk sokáig. Újabban viszont nem tudom mi lelte, de nem veszi fel a telefont ha hívom, ha ő is ajánlja fel hogy találkozzunk, akkor mindig közbejön neki valami. Már kipróbáltam, hogy nem keresem 1-2 hétig, akkor ő keres viszont a találkozás nem jön össze. Én elfogadnám ha valami baja lenne vagy valami zavarja, azt is megérteném ha nem akar velem találkozni, de akkor mondja meg! Múltkor rákérdeztem és azt mondta, hogy nem velem van a baj, de nagyon elfoglalt újabban. Nekem ez viszont hihetetlen pláne úgy, hogy eddig a barátnőjét mondta le inkább, hogy velem tudjon találkozni (nem, nem vagyok ilyen szemét, utólag tudtam meg).

nagyon hiányzik, de erőszakoskodni sem akarok vele.

Van valakinek valami tippje, hogy mi történhetett vele agyilag?

Ő 45F, én 30N.

2016. aug. 17. 14:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
talonban tart
2016. aug. 17. 14:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezen is gondolkoztam, de akkor miért mondta le párszor a barátnőjèt meg a programjait miattam? Most már egyáltalán nem érzem magam fontosnak, èn pedig nem fogok tapadni, mert azt nagyon szánalmasnak tartom.
2016. aug. 17. 15:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagy benne, h valóbane is mondta, vagy csak neked vetítette ezt? Ez a fickó csak szórakozik veled, nem akar semmi komolyat, csak élvezi a szitut, h ott vagy neki amikor éppen olyan kedve van. Ha komolyat akarna, akkor nem így viselkedne! Abba meg, h ha te nem keresed egy két hétig és utána meg ő keres, nem kell semmit beleképzelni. Ez ahhoz kell, h fönt tudja tartani a "kapcsolatát" veled. Légy résen, és tényleg próbálj meg róla leválni, mert csak rossz vége lesz és totál időpazarlás az egész. Nekem is van egy ilyen nő ismerősöm (ő is 30), aki ugyanebben a szituban van már 9 hónapja, és nem fogja fel, h a faszi csak szórakozik, játszik vele, sőőőt mi több a nő még szerelmes is belé (legalábbis azt hiszi), és azzal nyugtatja magát, h a srác is szereti, csak éppen nem olyanok a körülmények, meg lassan halad... Az igazság valójában az, h ha egy férfi komolyan akar valamit egy nőtől, Akkor az nem így viselkedik. És persze lehet lassan haladni, meg nem kell elkapkodni a dolgokat, de ez már túl mutat ezen.
2016. aug. 17. 15:25
 4/14 Noren1989 ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy a feleségével van.

Ahogy 1es írta, talonban tart: kétségek közt, amiket képtelen vagy lezárni, ezáltal továbblépni. Mintha minden nap nyomna beléd egy kis adag intravénás drogot. Függő vagy, csak még nem látod.

2016. aug. 17. 15:34
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sajnos én pontosan tudom magamról, hogy függő vagyok, csak egyszerűen még nem tudtam leválni róla.

Elég szavahihető embernek ismertem meg az 5 év alatt, még nem csalódtam benne, de ettől függetlenül lehet hogy hazudik, csak nem jöttem rá.

Ami tény, az az, hogy bármikor számíthattam rá. Amikor megemlítettem egy baráti beszélgetés alkalmával viccesen, hogy mekkora sz...arban vagyok anyagliag, másnap jött és adott pénzt, nem engedte, hogy visszautasítsam. Természetesen visszaadtam neki 2 hónapon belül. Amikor a kocsim elromlott, feljött hozzám és elvitt oda ahova menni akartam, a benzint nem engedte, hogy kifizessem. Ezért is fura a mostani viselkedése.

Felesége nincs, a legutolsó infóm az az, hogy szakítottak a barátnőjével és egyedülálló.

2016. aug. 17. 15:40
 6/14 Noren1989 ***** válasza:
Látod, eszes vagy te, csak szeretnéd hinni, hogy most bejön a dízni-filmekben látott séma.
2016. aug. 17. 15:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék hinni semmiben, csak azt szerettem volna/szeretném megtudni, hogy meg kell magam erőltetni (próbáltam, egyelőre még nem megy) és meg kell vele szüntetnem a kapcsolatot vagy esetleg én értettem félre, hogy érdeklődik irántam ês paranoiás vagyok. De azt hiszem sajnos inkább az előbbi lesz.
2016. aug. 17. 20:52
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy csak szórakozott, de az is, hogy komolyan gomdolta, amikor azt mondta, hogy szívesen megcsókolna. Tegyük fel, hogy a második.

Mire neked annyi volt a válaszod, hogy mosolyogtál - amit aztán ő értelmezzen úgy a veleszületett férfi gondolatolvasó képességével, ahogy tud. Ő meg ezt úgy értelmezte, hogy te elutasítottad. Felteszem utána se tettél semmi olyat, amit ő egyértelmű jelzésként tudott volna értelmezni, szóval végül levonta a (számára) egyértelmű következtetést, hogy nem érdekel téged - elvégre ő elég egyértelműen kifejezte a szándékait, és várt arra, hogy te is jelezd, amikor meg ez nem történt meg, akkor a nem-válasz-is-válasz alapján levonta a kézenfekvő következtetést.

És ennek megfelelően elkezdett távolságot tartani, mert egyeészt neki így könnyebb, meg egy kicsit gondolom az önérzete is sérülhetett, hogy mégcsak nem is egyenesen utasították vissza.

2016. szept. 16. 22:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsó! Jobban átgondolva van abban valami amit mondtál, ebbe bele sem gondoltam.

Igazából azt hittem, hogy ha egy ennyi idős férfi szeretne valamit, akkor nem célozgat rá hanem megteszi. Akkor hirtelen nem tudtam hogy reagáljak rá, mert ha csak poénkodott akkor elég ciki ha én kezdeményezek utána.

2016. szept. 21. 20:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb 40es valóban nem tökölne, de 40esként se mindenki egyforma - lehet, hogy a korábbi tapasztalatai miatt választ inkább kerülőutat, lehet, hogy alapból ilyen beállítottságú, lehet, hogy csak a pillanat hevében jó ötletnek tűnt így felvezetni stb.

Felvehetted volna a fonalat, és mondhattál volna valami íncselkedően beleegyezőt (pl. megfelelő mosoly kíséretében megkérdezhetted volna, hogy ugyan mi tartja viszza) - ha viccelt, akkor te csak visszaadtad a labdát. Viszont ha nem viccelt...

2016. szept. 21. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!