Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy hasonló kinézetű lányokra bukok?
Arra gondolok, hogy van egy lány barátom, nagyon bejön és nagyon hiányzik, meg tetszik is nekem :3 aztán ma a metrón egy olyan lány mellé ültem, hogy oldalról tisztár azt hittem az arcára, hogy ő, persze tudtam, hogy nem ő csak mondom sok hasonló vonása volt.
Aztán egy haveromnak is mutattam, hogy ki volt az éltembe a legnagyobb szerelem és hogy most már mennyire hidegen hagy, erre rávágta, hogy őbenne is van valami ami miatt hasonlít a lánybarátomra. Mi lehet az oka annak, hogy hasonló arcú lányokat keresek?
Szerintem az életed során értek bizonyos pozitív hatások nőktől(anyukád, tanárnők, kedves néni a buszon, doktornéni) és az ő arcuk részletei megmaradtak tudat alatt.
Olyan lehet mint fordítva. Én például a vékony ajkú férfiakat nem kedvelem, mert bizonyos hatások értek az életem folyamán, nem tudok mit csinálni, nem tetszenek, nem látom vonzónak őket.
Szóval nincs ezzel semmi gond, mindenkinek más tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!