Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszagondolva az elmúlt 15 évem randizásos korszakára, egyetlen olyan randim sem volt, ahol a lány érdeklődött, mosolygott, nyitott és kedves volt, ahogy elvileg kéne lennie. Ez mit jelenthet vajon?
Nem hiszem, hogy ott nem jöttél be neki, inkább csak utólag nem voltál meggyőző.
Én is olyan vagyok, hogy kevés nő hagy bennem mély emléket, nemigen tud hiányozni, viszont sokakkal tudok jól ellenni. sőt, van olyan, akivel rendre nagyon jól éreztem magam, de mikor nem volt velem, nem hiányzott.
Ha a randipartnered időközben talált egy másik lányt, aki talán jobban tapadt, a közelében volt, nagyobb hatással lehetett rá.
Ha én is visszagondolok az elmúlt pár randijaimra, akkor nem volt egyszer sem olyan alkalom, amire azt mondtam volna, hogy: "na igen, ez az, ő kell..."
Ez nagyon mást nem jelenthet, mint hogy nem a megfelelő emberekkel randiztunk.
Van egy rakás könyv önismereti-kommunikációs-pszichológia témában. Én javaslom, hogy jópárat olvass át!
Pl jelek felismeréséhez egy testbeszédről szólót
Meg az Első benyomás c könyv akkor jól fog jönni. Elmagyarázza, hogy hogyan adhatod magad, miközben szimpátiát ébresztesz másokban, meg a pszichológjáját is jól elmagyarázza egy első találkának
Torrenten érdemes keresgélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!