Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a kérdést is én tettem fel és azóta felvettem és beszéltünk.
Szép, aranyos lány. A külsejét nézve pedig féltem, hogy van benne egy ilyen pláza p***a stílus. De nincs. Normálisan ír és nem egoista, pedig lenne mire.
A gond annyi, hogy elég buta. Most megy majd középsuliba, és az egész ország egyik legszarabb sulijába megy. Az én osztályomból azok mentek oda, akik épp, hogy nem buktak meg. Sok roma, meg hülye p***ák. Nem akart ő se odamenni ezek miatt, de mégis így sikerült. 3-as az átlaga 8.ba, nekem meg akkor 4.6 volt. A központija is 40 pont körül volt. Szimpatikus is lenne a csaj, ha ez nem lenne. Mit kéne tennem?
13.52 vagyok, az tény, hogy egy általános iskolát kitűnőre el lehet végezni semmi tanulással, ha valaki értelmes, ezt a saját bőrömön tapasztaltam, viszont 7-8. fele sokan "meghülyülnek" hiába értelmesek, kamaszkor... lázadás... én még meg is buktam 9. meg 10. félévkor pedig 4.7es átlaggal ballagtam el általánosból, és azt hiszem nem vagyok sötét, csak volt egy ilyen átmeneti suttyó korszakom, amire nem vagyok büszke, nem mondom hogy ez általános jelenség de van ilyen is :D
2010. ápr. 19. 14:20
12/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy már túl kétségbeesetten szeretnék barátnőt. Még sosem volt, és most nem is ismerek senkit, az osztályban is csak fiúk vannak. A legjobb lány barátomnak is van pasija és teljesen irigy vagyok, hogy milyen boldogok. Én is vágyok már egy kis szeretetre. Főleg, hogy már ő is hanyagol kissé a barátja miatt.
2010. ápr. 19. 14:25
13/22 A kérdező kommentje:
Az más, hogy lehülyül valaki, "felokosodni" szerintem lehetetlen. Pláne, hogy nem tudom, hogy egyáltalán akarja-e.
2010. ápr. 19. 14:27
14/22 anonim válasza:
hát figyelj...fiatal vagy, semmit nem veszítesz, előtted van még az életed, és most attól, hogy lesz egy barátnőd, nem fogsz vele maradni életed végéig, csak jól fogod magad érezni, tapasztalatot szerzel, ez a kor pont erről szól, nem kell ezen ennyit stresszelni:D
2010. ápr. 19. 14:29
15/22 anonim válasza:
14:29-es mondókájában van valami, csak kérdés, hogy a kedves kérdező hogy élné meg az egészet. :D
2010. ápr. 19. 14:40
16/22 A kérdező kommentje:
Szerintetek, hogy jöhetek rá arra, hogy mit akarok? Az értelmes lányokat szeretem. És a beszélgetések alapján nem mondanám, hogy ő ilyen rossz tanuló. Hogyan deríthetném ki amit akarok msn-en?
2010. ápr. 19. 15:01
17/22 anonim válasza:
szerintem nem mutat sokat 1 suli atlag magyar okatas 1 kalap kaksi attol meg lehet ertelmes valaki h 1 bena buta pontrendszerben nem szerepel olyan jol
amugy meg 16 vagy szerintem ilyen idosen 1 kedves helyes lany az tok tuti
2010. ápr. 19. 15:19
18/22 A kérdező kommentje:
Csak sokszor az első megérzésemre kellet volna hallgatnom. Mert valahogy jobban ismerem az embereket mielőt beszélnék velük. És akkor mindig az van, hogy de hülye vagyok, hogy nem hallgattam magamra és elhittem azt, ami nem igaz.
2010. ápr. 19. 15:28
19/22 anonim válasza:
figyu dönts ahogy érzel azért mert rosz suliba ment az 1 dolog csak ne legyen a végén drogos stb. de ha nem változik meg a suli körülményei között és még mindig teccik akkor folytasd ha már látszik h változott (rossz irányba) akkor szntem hagyd :S de te döntsd el (ez csak 1 vélemény) 13/F
2010. ápr. 21. 23:00
20/22 anonim válasza:
utso komentelö vok most kicsit p*rasztul fogalmaztam h ne legyen drogos meg stb. de mondjuk szntem nem örülnél ha ilyen csajjal járnál nem? :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!