Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az mennyire zavaró egy pasiban, ha nem túl energikus, néha bágyadt, elmerül gondolataiba, keveset beszél?
3
Hm. Lehet az ellentétek mégis vonzzák egymást :)
Vajon számomra is ideálisabb lenne egy energikus nő? Biztosan zavarná őt, hogy nem vagyok kapó a terveire. :)
Nekem sem magas a vérnyomásom :P, de Te tényleg nem vagy kutya.
Kicsit zavaró lenne, ennyire én sem vagyok introvertált. Főleg, hogy a párom beszédesebb, energikusabb. Mióta vele vagyok állandóan km hiányom van. Lehet, hogy neked is egy pörgősebb ember kellene. :)
Szerintem egyik lány sem örülne neki ha unnád és fárasztana. Meg hogy lehet így normális életet élni? Iskolában/munkában csak ülsz elég nap mint egy hal? És ha az iskolában/munkában/barátokkal/családdal/egyebekkel "elhasználod" azt napi fél- 1 órát akkor a barátnőd meg így járt aznap, húzzon sorszámot a következő napra? Vagy mi lesz ha összeköltöztök? Egész életében várhat arra, hogy mikor lesz kedved megszólalni? Amúgy meg nem kell egész nap Nobel-díjas ötletekkel bombázni, a kommunikáció nem erről szól.
Én is introvertált vagyok, de ha valakit szeretek azért megteszem az erőfeszítést és utána már élvezem.
En energikus, beszedes no vagyok es sokszor volt mar olyan pasim, mint Te. Jo dolog, ha meghallgatnak. A faradekonysag honnan ered?
N
első benyomás szempontjából nem valószínű, hogy jó. Nem tudom hogyan kapná meg a másik fél azt, amire egy új ismertségtől szüksége van, miközben te elmerengsz magadban, nem foglalkozol a másik féllel. Így nem alakul ki szimpátia se, vonzalom se.
Erről bővebben az első benyomás c. könyvben olvashatsz, torrenten fent van.
9
Igen, az vonzalom nő részéről sajnos rendre olyan férfiak iránt alakul ki, akik beszédesek, szórakoztatók, tudnak a társaság középpontjában lenni, energikusak, sok mindent csinálnak, sok barátjuk van, karizmatikusak stb.
Hát én pont nem ilyen vagyok. Akkor ez azt jelenti, hogy nem sok esélyem van összejönni egy lánnyal aki meg lenne teljesen elégedve velem? Esetleg csak azért, mert mást nem talál(magyarán nem annyira csinos). Ilyen beérem vele alapon, mert jobbat úgysem találok.
De nem értem, hogy miért akkora baj, hiszen belül sokkal jobb személy vagyok mint a többség szerintem. Most nem dicsekedni szeretnék, csak ezt hallottam vissza sok embertől, és amikor emberekkel beszélgetek és azt hallom, hogy miket tudnak megtenni, és azt érzem, hogy nagyon tisztességtelen dolgok, én nem tudnék olyat megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!