Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Hogy szoktatok szórakozni az iváson kívül? :D
Figyelt kérdés
Elég unalmas mostanában az életem, rég nem voltam sehol, és szeretném feldobni valahogy. Tippek?2010. ápr. 18. 21:18
1/12 anonim válasza:
belvárosi fények, szivar. :)
15/L
2/12 anonim válasza:
Hát alkohol alapból nem segít csak ront :)
Én haveraimmal mászkálok ide-oda,bulikba stb.:)
Na meg persze lányok:D
3/12 anonim válasza:
1. haverok,pipa
2.csajok
3.bulik
de azér pipázás közbe inni 1-2 sört nemárt...
4/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, ezeket szoktam csinálni:
-barátom (ha van)
-barátnők, barátok, haverok
-koncertek, bulik, ivás
-mozi
-teaház
-kávézgatás
-dvd otthon esetleg olvasok valamit ha egyedül vagyok
-nyáron strand, kiülni egy padra mondjuk olvasni
5/12 anonim válasza:
Nem szégyenlem, a 17 éves fejemmel képes vagyok activitizni, társasozni haverokkal, nagyon jókat lehet hülyülni . (és nem mondhatnám hogy szent társaság vagyunk ) Ilyen jó időben inkább ping-pong, erdőben mászkálás(tábortűz, kaját sütünk satöbbi), néha még játszótér, hinta :)
6/12 anonim válasza:
tanulj meg gitározni, s ezt tök komolyan gondoltam most...annál jobb nincs, mikor egy nehéz nap után kézbeveszed a gitárod, és játszol valami szépet...
7/12 anonim válasza:
Foci, kosár, bringa, lovaglás, stbstb... A lényeg, hogy jó társasággal bármit csinálsz, tuti jól érzed magad.
8/12 anonim válasza:
Én soha nem iszok, és igen, én is szeretek társasozni, úszni menni, de leggyakrabban szertornázok:)
9/12 anonim válasza:
sétálgatás, kirándulás barátokkal, spontán leszólítani idegen külföldieket és velük lógni(olaszok hatalmas tagok :D), ilyenek.
10/12 anonim válasza:
én haverokkal hülyülni, dumálni, társas, sétálgatni. De én nem szoktam piálni, alkoholizálni meg 1ébb ieneket a többiek is csak azért csinálják mert azt hiszik ezzel menők de hát majd 20-30 éves korukba majd ott betegeskednek meg nem tudnak 1 jót sétálni se mert ott lihegnek 2 utca után. De mondják nekik mások is csak nem hiszik el de majd amikor megtörténik elhiszik. Nah mind1 :D ezt muszáj volt SRY :) de amúgy azokat amiket fent írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!