Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulnál egy lányból egy egyéjszakás kaland miatt?
Tegyük fel ismerkedsz egy lánnyal, aki nagyon kedves, okos, normális, inkább visszafogott, eddig csak két komoly kapcsolata volt, egyébként randizni is alig szokott. Aztán kiderülne, hogy egyszer volt egy egyéjszakás kalandja egy nős férfival.
Mit szólnátok hozzá? Meglepődnétek, zavarna vagy hidegen hagyna a dolog? Gond lenne ez a további ismerkedésnél?
12-es, 11.es vagyok, ez nem tudom nekem szólt-e vagy sem.
Mint mondtam egy két ilyen dolog nem zavarna, de mint mondtam 10 férfi előttem igen. Nem hinném, hogy ez akkora nagy elvárás lenne, ha mégis az, akkor már tükröz egy lányról egy életszemléletet, ami az én életszemléletemmel nem egyeztethető össze. Másrészről nincs akkora arcom, hogy elhiggyem azt, hogy az előző 10 faszi nem volt neki jó, akkor majd én 11.ként jó leszek.
13 as 12-es vagyok, nem neked szolt akkor meg nem olvastam a hozzaszolasodat:-))
Ez csak egy altalanos fegyverteny ezen az oldalon, mert az igazi eletben ezt nem tapasztaltam, sot konkretan a kapcsolatomban sem kerdeztek ra soha. Osszesen egy ember kerdezett ra ez pedig a pasim batyja.
O egy vegtelenul egyszeru leny, tipikus egyszeri ember eleteben ket novel volt az egyik a felesege es lenezi a pasimat mert a pasim kb negyven otven novel fekudt le ugyanannyi ev alatt, de rajta kivul egy bizonyos x en tul nem jellemzo, hogy rakerdeznek legalabbis abban a korben ahol en mozgok.
Rajta kivul soha senki nem kerdezett 30 ev alatt:-)
Én sem tudok komolyan venni egy nőt 5+ szexpartnerrel háta mögött, vagyis komolyan nem tudom venni, de ettől még elvagyok vele.
Az ilyen egyéjszakásból 1-1 simán megbocsátható, ettől nem lesz rossz lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!