Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nálatok kizáró ok, ha a pasi 171-172 cm magas (alacsony)?
Figyelt kérdés
Most vonatkoztassunk el a személyiségtől, arctól, és egyéb tényezőktől.2016. aug. 9. 05:12
11/40 anonim válasza:
a magam 154cm alacsonyságához a 107cm már óriás :)
szal nem zavarna sőt !
12/40 anonim válasza:
A nők undorodnak az alacsony pasiktlo kivetel ha van 1-2 zabi gyereke akkor cuki kis mano
13/40 anonim válasza:
Nem. Ha belegondolok, több alacsony férfi tetszett idáig, mint magas.
14/40 anonim válasza:
Sztem a kérdező sem feleséget és gyereket akar mindenáron, nem ezért kérdezi, hanem hogy alapból mennyi esélye van nőre.
Ha a válaszotok az, hogy ugyan tetszeni nem fogsz, de ha mutatsz hajlandóságot a béta-életmódra, vagyis a házasodásra, hűségre, megállapodásra, akkor arra még jó lehet, az sztem kicsit sem vigasztaló.
15/40 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a nők megalkuvásból házasodnának alacsonyabb férfivel, de tudod mit legyen igazad, minden nő kizárólag magas gazdag és jóképű pasast akar magának, tehát semmi értelme ismerkedésre adni a fejetek. Más alacsony pasik női mind a káprázat vagy ügyes hologram műve.
16/40 anonim válasza:
Nem éppen kizáró ok,de azért minimum legyen közöttünk egy 5cm. Én 169 cm vagyok,nem az a nagyon magas,sem a nagyon alacsony,párom 178 cm,és pont jó. 😊
17/40 anonim válasza:
komolyan mondom..a faxom televan ezekkel a kerdesekkel mar... pl egy 150cm csajnak mèg magas is vagy...en is a piciket szeretem.de en 180..
18/40 anonim válasza:
Áldom az eget, hogy 190 centire nőttem. Mondjuk ez önmagában még kevés a nőknek.
19/40 anonim válasza:
Igen. 178 cm vagyok. A férjem is ekkora, határeset. Tudjátok milyen nehéz lapos sarkú puccos cipőt találni????
20/40 anonim válasza:
Én már ennek is örülnék. :( 176 centi vagyok, de egyszerűen 170 alatt van minden pasi, aki próbálkozik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!