Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez szerintetek? Ha szorakozni mennek a lanyok,
Én sosem azért mentem, hanem táncolni, de mivel manapság már minden bulihely egy húspiac, és csak fogdos a sok részeg pali, már nem is járok, csak bárokba vagy kocsmába.
20L
Ha szórakozni megyek, akkor határozottan a szórakozás a célom és nem a flört meg a kaland. Mentem már párkapcsolat mellett is a barátnőimmel, hogy a pultoson (akitől a piát vettem- saját pénzen, nem pasikkal hívatva meg maga) és a barátaimon kívül senkivel nem voltam semmilyen (értsd: semmilyen, még közös tánc, lopott érintés, kósza tekintet szintjén sem) interakcióban, szóval ha van a világban legalább egy ilyen lány rajtam kívül, akkor máris bőven megdőlt az elmélet.
Olyanoknak is szabad menni szórakozni egyébként és kiereszteni a gőzt, akik nem reménykednek kalandban meg flörtben, meg úgy egyébként is, ha valaki akarná, akkor kinek nem jönne össze egy szórakozóhelyen a kaland? A pasik legtöbbje téved oda ilyen reményekkel, amennyire én észrevettem (a kemény max évi egy alkalomból, amit szórakozóhelyen töltök). Csak észre kell venni, kinek tetszem, és már nem is remény, hanem megvalósítás kérdése az a bizonyos kaland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!