Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszik személyes sértésnek az emberek (nemtōl függetlenül) ha egy magyar lány szívesebben ismerkedik külföldiekkel illetve más rasszba tartozó fiúkkal/férfiakkal mint egy hazaival?
És rögtön támadják emiatt,ez miért ennyire ellenszenves?
20/N
Az én értem az hogy a magyarok nem fogadták el hogy csendes, kedves, nyugodt, gondoskodó vagyok és az alakom is átlagos, nincs nagy mellem és seggem, mind vagy megcsaltak, eldobtak.... Nem, nem az alfahímek hanem teljesen átlagos "férfiak"
Külföldi párom érdekes módon nem bánja gyógy nem vagyok hisztis és nem csal az undorító exével. Igaz a múltam miatt elég nehéz elhinni hogy valaki szerethet, de egy pszichológus segít. Köszi, magyarok (lehet höbörögni :))
#11: Tehát kifogtál pár gyökér magyar pasit, ezért a magyarok nem fogadtak el.
Egyik haverom kifogott egymás után 3 csajt, aki megcsalta. Tehát a magyar csajok mind félrelépnek? :D
"Sajnos, az a tapasztalatom, hogy a magyar pasik csak a külsőre mennek"
Ha a magyar nőkre ilyet mondanának, akkor megsértődnél? Mert ha igen, akkor légy szíves, ne általánosítsd a férfiakat se, és ne gondolkodj úgy, hogy "ő magyar, biztos felszínes, csak a külsőre megy"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!