Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért veszik személyes sértésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik személyes sértésnek az emberek (nemtōl függetlenül) ha egy magyar lány szívesebben ismerkedik külföldiekkel illetve más rasszba tartozó fiúkkal/férfiakkal mint egy hazaival?

Figyelt kérdés

És rögtön támadják emiatt,ez miért ennyire ellenszenves?

20/N

2016. aug. 7. 21:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

Az én értem az hogy a magyarok nem fogadták el hogy csendes, kedves, nyugodt, gondoskodó vagyok és az alakom is átlagos, nincs nagy mellem és seggem, mind vagy megcsaltak, eldobtak.... Nem, nem az alfahímek hanem teljesen átlagos "férfiak"

Külföldi párom érdekes módon nem bánja gyógy nem vagyok hisztis és nem csal az undorító exével. Igaz a múltam miatt elég nehéz elhinni hogy valaki szerethet, de egy pszichológus segít. Köszi, magyarok (lehet höbörögni :))

2016. aug. 8. 08:00
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Inkább magyar ""férfiak"" veszik sértésnek. Mert amit magyar ""férfiak"" viselkednek meg "remek" személyiségükkel nem csodálom néhány magyar nő külföldi férfival jön össze.
2016. aug. 8. 08:54
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

#11: Tehát kifogtál pár gyökér magyar pasit, ezért a magyarok nem fogadtak el.

Egyik haverom kifogott egymás után 3 csajt, aki megcsalta. Tehát a magyar csajok mind félrelépnek? :D

2016. aug. 8. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
A férfiak, akikkel én erről beszélgettem, azt mondták, hogy nem bírják, hogy a jó nőket a külföldi pasik viszik el. Na, engem nem sajnálnak. :) Irántam magyar pasi nem érdeklődik, úgyhogy maradtak a külföldiek. Sajnos, az a tapasztalatom, hogy a magyar pasik csak a külsőre mennek, az afrikai pasik, akikkel meg én jártam/házasodtam nyitottabbak voltak és a belső értékeim fontosabbak voltak.
2016. aug. 9. 14:14
 15/18 anonim ***** válasza:
42%

"Sajnos, az a tapasztalatom, hogy a magyar pasik csak a külsőre mennek"

Ha a magyar nőkre ilyet mondanának, akkor megsértődnél? Mert ha igen, akkor légy szíves, ne általánosítsd a férfiakat se, és ne gondolkodj úgy, hogy "ő magyar, biztos felszínes, csak a külsőre megy"!

2016. aug. 9. 16:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem altalanositottam,leirtam a tapasztalatomat. Nem az univerzum igazsagakent! :)
2016. aug. 9. 19:09
 17/18 anonim ***** válasza:
16%
# 16: Ok, de ha a magyar nőkre tenne valaki ilyen megjegyzést, és azt mondaná, hogy ez a tapasztalata, egyetértenél vele, vagy téged is felidegesítene, nem értenél vele egyet, esetleg sértésnek vennéd? Ha az utóbbiak igazak, akkor nem értem, hogy fordítva, a magyar férfiakra miért lehet ilyen megjegyzéseket tenni?
2016. aug. 9. 19:12
 18/18 anonim ***** válasza:
En nem Vonnam ketsegbe,ha valaki leirna a tapasztalatait. Meg sem sertodnek rajta,csak leirnam,hogy ram nem ervenyes.
2016. aug. 9. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!