Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívhez szóló üzenet után, miért törölt mindent a facebook oldaláról?
Figyelt kérdés
Férfiről beszélünk, 32 éves.Volt egy nagyobb nézeteltérésünk, az ő hü...lyesége miatt. Írtam Neki utána egy szívhezszóló, eléggé őszinte üzenetet az érzéseimről. Rá egy órára a facebookját lepucolta. Fekete borítókép, idővonal bejegyzések eltűntek, képe eltűntek, egy db profilkép maradt. A Vibert is letörölte. Engem egy helyről sem tiltott, ahol fent vagyok, de nem is beszélünk egy hete. Szerintetek mi lehet ez egy férfinél?2016. aug. 6. 21:07
11/18 A kérdező kommentje:
Hát kb azt tartalmazta az üzenetem, h az első perctől szerettem és bármit megtettem volna érte mindenben és ő vt az 1. férfi a 2 éves kapcsolatom óta, aki komolyan érdekelt. És annak ellenére, h ezt tudta, így kihasznált és ezt sosem bocsátom meg neki, mert úgy gondolom, h nem olyan nő vagyok, aki ezt megérdemelte. Nem válaszolt, de elolvasta és eztán a facebookot lepucolta, vibert törölte. Engem nem tiltott, de nem beszéltünk másfél hete.
2016. aug. 7. 10:23
12/18 Noren1989 válasza:
Igazából, hogy igy végre leirtad....annyi van,hogy nem akarja veled tartani a kapcsolatot. Nem pucolt le semmit, sehonnan, csak átállította a láthatóságát a holmijainak.
Belátta, hogy elment a szekér.
13/18 A kérdező kommentje:
A borítóképet nem lehet átállítani. Az vagy nyilvános bvagy semmilyen. Tehát azt törölte, pedig az nem is őt ábrázolta. Mondjuk nem értem, miért ő van kiakadva, amikor ő vt a hu lye
2016. aug. 7. 10:53
14/18 A kérdező kommentje:
Szóval nemcsak átálított, törölt is dolgokat. De mondom, én nem vágom, miért kell olyan képeket is törölni, amin nem ő volt?
2016. aug. 7. 10:55
15/18 Noren1989 válasza:
Fentebb írtam, hogy neked kell ismerned a defektjeit....
16/18 A kérdező kommentje:
hát sajnos, csak az van neki :)
tudja, hogy milyen lányt cse..szett el.
igazából egy hétig nem törölte a vibert, sztm úgy volt vele, hogy majd megnyugszom és megbeszélhetjük. csak nem nyugodtam meg és volt, hogy ezután az üzenet után egy másikban meg elég keményen elküldtem a pi...ába. Nagyon haragudtam, nagyon megbántott, ráadásul a barátnőm előtt csűnya dolgokat mondott rólam.. (mondjuk nme tudta, h a barátnőm), de aztán a bnőm előtt lebukott és kiderült ismerjük m egymást...Nah mindegy
2016. aug. 7. 11:29
17/18 Noren1989 válasza:
Helyes, legközelebb ismerd ki jobban a pasidat.
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tanács ez. De Ő sajna profi hazudozó és mivel ezt profi szinten űzi évek óta, így sajna, nem tudtam kiismerni.
2016. aug. 7. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!