Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért vannak ellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért vannak ellene annak, hogy valakit az interneten ismerjenek meg?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül kapcsolat céljából. De a legtöbb lány ilyen meglátásom szerint, hogy mereven elzárkózik előle. Persze tisztelet a kivételnek.
2010. ápr. 18. 16:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én nem vagyok ellene, inkább ez, mint, hogy egy részeg tinikkel zsúfolt szórakozóhelyen keressek párt. melleslega barátom is netről ismerem.
2010. ápr. 19. 06:04
 12/12 anonim ***** válasza:

sok barátom van akivel neten keresztül tudunk csak beszélni és ott is ismertem meg néhányukat... mondjuk én inkább intelektuális tipus vagyok, szeretek jókat dumálni, ahoz meg nem kell közvetlenül mellettem ülnie a haveromnak :D

18/L

2010. ápr. 20. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!