Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért vannak ellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért vannak ellene annak, hogy valakit az interneten ismerjenek meg?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül kapcsolat céljából. De a legtöbb lány ilyen meglátásom szerint, hogy mereven elzárkózik előle. Persze tisztelet a kivételnek.
2010. ápr. 18. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én kivétel vagyok.van jó pár ismerősöm netten akikkel folyamatosan tartom a kapcsolatot és találkozunk is. :)
2010. ápr. 18. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
39%

Ha nem feltétlenül kapcsolat céljából akkor mégis minek?

Én mondjuk nem nagyon vágyok egy msn-es "fiú-lány barátságra".

Meg a legtöbb lány azt gondolja hogy nem csak "barátkozni" szeretnél. Ami sztem is hülyeség, hogyneten ismerkedsz és csak azért hogy irogassatok egymásnak. Menj el a barátaiddal vhova és ott jobban és egyszerűbben ismerhetsz meg lányokat.

Itt a jó idő meg amugy is mért akarsz állandóan a gépnél ülni és valakivel irogatni?

2010. ápr. 18. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Én is ellene vagyok. Kipróbáltam 2x és nem vált be. Nekem NAGYON fontos a másik fél kisugárzását, mozgását, beszédstílusát látnom. Ugyanakkor sokan így találják meg a párjukat, szóval kicsit bizonytalan vagyok ebben a témában.

17L

2010. ápr. 18. 16:56
 4/12 A kérdező kommentje:
2x nem vált be. Akkor kb ugyanott vagy mint a személyes ismerkedésben. Ott se minden jön be.
2010. ápr. 18. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen vagyok. Egyszerűen csak rossz tapasztalatok. A neten nagyon sok a bunkó, és a végén úgyis mindenki csak dugni akar, és az embernek így elmegy a kedve, főleg a kezdeményezéstől. Persze lehet, hogy csak én nem botlottam még bele abba a pár emberbe, aki normális.
2010. ápr. 18. 17:00
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Hát nekem úgy alapvetően közömbös az ilyen netes ismerkedés. Nem vagyok ellene, de azért mellete sem.

Szerintem főleg azért van ellene, aki ellene van, mert a net meg a valóság gyakran nem ugyanaz. Szóval lehet, hogy valaki neten teljesen jófej meg rendes, de a valóságban meg kb egy tapló. Vagy neten megadhatsz magadról bármilyen képet (vagy adatot)...

Meg szerintem alapvetően tartósabbak a "valódi" kapcsolatok, de cáfoljatok meg ha tévedek.

17/L

2010. ápr. 18. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Előre bocsátom hogy sosem volt rossz tapasztalatom de én akkor sem ismerkedek ott. Miért? Barátom, barátnőm van elég, hemzseg az utca az emberektől, van hobbim amit nem lehet gép előtt csinálni stb. Párt meg főleg nem keresek neten. Nincs kedvem egész nap a gép előtt ülni. Meg különbenis hol találkozunk? Nem nagyon járok sok oldalra az meg igazán nem érdekelne és tetszene ha valaki csakúgy rámírna hogy "nem ismerlek de felveszel msn-re?" vagy ilyesmi... Semmi értelme. Nincs rá szükségem. Amúgy sem látni a email címemet sehol hacsak nem ismerős az illető.

18L

2010. ápr. 18. 17:03
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

2x nem vált be vagyok :P

Azért nem próbálkoztam tovább neten, mert rájöttem hogy nekem fontosak amiket le is írtam az előző válaszomban.

2010. ápr. 18. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Két legjobb barátnőmet is a neten keresztül ismertem meg. És nagyon sok ismerős van akiket ugyanígy, habár ők persze nem olyan fontosak a számomra.

És páromat is neten ismertem meg. 2 hónapja együtt és boldogan. :)

18/L

2010. ápr. 18. 18:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Azért van itt pro és kontra. Köszi a válaszokat.
2010. ápr. 18. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!