Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki 28 évesen szakított a barátnőjével? Mihez kezdett utána? Mennyi időbe telt mire kiheverte?
Velem anno 22 éves koromban szakított gusztustalanul az exbarátnőm és akkor kb. másfél évig kivoltam. Azóta egyetlen szakítás sem viselt meg többé egy percig sem.
Talán valami ott eltört, talán csak megfelelő kérget eresztettem, de azóta nem voltam depis :)
Majdnem 27 éves voltam mikor az akkori barátnőm sms-ben szakított velem másfél év járás után...Gondolhatod hogy esett a dolog. :( Egy ideig még szerelmes voltam a csajba,de szakítás után lassan elmúlt a dolog.
(KB fél év kellett mire kihevertem ezt az egészet.)
Azóta sem beszéltünk és azóta csak egy alkalmi kapcsolatom volt egy másik csajjal.
Ki lehet bírni egyedül is sokáig amúgy,az ember sokszor alkalmazkodik,mert muszáj.
Ne csüggedj.Előbb utóbb találsz majd másik lányt,aki lehet tényleg az igazi lesz.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!