Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznal tavolkeleti pasival?
Japanra, koreaira vagy kinaira gondolok.
(en nem vagyok se pasi, se tavol keleti egyszeruen csak erdekel ti mit gondoltok errol)
De figyeled az teljesen oké ha magyar faszi koreaira vágyik. :D
Az a haver/ barát magánügye mindjárt...
Ne féljetek fiúk, maradnak nektek is magyar lányok bőven!
Titusztitusz te meg nagyobb gyoker vagy, mint gondoltam. Pedig csak par valaszodat lattam itt. Facen nem vagy fent esetleg P. T. monogram alatt?
Magyar no - kulfoldi ferfi:
En tobbszor hallok inkabb olyanrol, hogy elszeditik a kevesbe szep noket, vagy akar szepeket is, hogy vizumot kapjanak. Ez esetben a ferfi nem tehetos, sot inkabb egy here, a nonek csak nyug, de az meg vakon szerelmes, mert a ferfi a szuloorszagaban megtanulta "hogyan kell udvarolni az europai noknek" - igen, hallottam ilyenrol, a no mondta, hogy a parja elarulta, mielott Europaba jott tanulni ezt is tanulta tanfolyamszeruen.
Magyar no - gazdag kulfoldi ferfi:
Minden tarsadalomban vannak ilyen nok, sok ukran/ roman azert csinalja magat tokeletesre, hogy kifogjon egy tehetos partnert.
Nekem ez semmibe nem faj, o dolga mit csinal, sot a nap vegen neki valoszinuleg konnyebb, jobb elete van, mint sokuknak. Kozben meg nekunk nem artott vele semmit. Ha nekik jo, akkor kit erdekel.
Magyar no - kulfoldi ferfi, ugyanolyan munkahely:
1/ jol kijonnek, hasonlo keresetuk van, at tudjak hidalni a kulturalis kulonbsegeket
2/ nem jonnek ki, mert nem birjak athidalni a kulturalis kulonbsegeket.
En szemely szerint nem jonnek ossze mas kulturaju emberrel, nem tudom egy azsiai mennyivel masabb, mint egy europai, de pl muszlimmal kizart - nem tudnam kovetni a szokasaikat, a Kereszteny szokasokat se kovetem annyira.
Nekem meg neha az angolok is furak, olyan merevek es ridegek randikon. Vagy van a masik veglet a 'chav' aki az elso bokorban megcsinalna a kovetkezo gyereket.
Azsiai fiuknal amugy keveset talalok ferfiasnak, nekem picit olyan veznak.
Jelenleg maradok az europai ferfiaknal, a magyaroknal kisebbsegben, de fokent a osztrak, nemet, holland es kornyekbeli szarmazasu ferfiak jonnek be: colos, vallas, eros testalkat.
A baratom peldaul svab szarmazasu magyar.
Titusztitusz a kettős mérce királya, az meg, hogy mekkora egy korlátolt gyökér, már korábban is kiderült. Nem érdemes pazarolnod az időd arra, hogy bármiféle logikával meggyőzd, számára ez absztrakt fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!