Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyan nővel aki le tudna győzni téged fizikálisan?
Minden nő képes fizikálisan megölni bárkit egyetlen pisztollyal vagy egy jól irányzott ütéssel.
Ezen az alapon soha senki senkivel nem randizhatna.
Szerintem ez is, mint minden más pasifüggő! Ugyanis van, akinek még tetszik is, hogy egy nő erős/erősebb, mint az átlag.
Én sokáig sportoltam, (nem lányos sportot)és hát bizony meg is látszik rajtam. Bizony egy-két 50 kilós férfinál (ezzel most nem bántom őket) több izom van a karjaimon. Azt vettem észre, hogy van, akinek kifejezetten tetszik van olyan, akinek nem és olyan is, akit egyáltalán nem érdekel.
persze
gondolom nem "háborúzni" fogunk
Attól függ. Ha ez látszik is rajta (ki van gyúrva stb.) akkor semmiféleképpen sem mert az elég gusztustalan látvány.
Ha átlagos testalkata van és nem látszik rajta hogy izmos akkor igen
Hmmm...
Krav Maga?
Amugy nem mindig a nyers ero a fontos, hanem a hatarozottsag es az, hogy milyen gyorsan kapcsolsz (agyban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!