Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vadászik vagy játszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vadászik vagy játszik?

Figyelt kérdés

-Randiztunk, majd kiderült, hogy még nem tudta teljesen függetleníteni a szívét egy olyan nőtől, aki átverte, de szeretné elfelejteni.

-Ettől függetlenül együtt töltöttünk egy nagyon szép hetet. Minivakáció, együttlétek, rengeteg beszélgetés, jókedv.

-Elmondtam Neki, hogy én ezt így nem bírom, hogy még pár napja máshová húzta a szíve, én vagy azt szeretném, hogy ne folytassuk, vagy folytassuk , de akkor ne csak én legyek benne ebben az egészben, jó, legyünk barátok. Oké, elhamarkodtam a döntést, tudom. De szerettem volna, ha dönt. És hát ez is egy döntés ugye. (Bár utána is próbálkozott bújni, de nem engedtem, illetve azt mondta, hogy tudja, hogy még visszafordítható lenne az egész, ha úgy döntene.)

-Tegnap már írt, hogy rossz egyedül aludni, nagyon hiányzik a bújás (ismerem, nem feltétlen a szex!!!)

-ma írt, hogy lenne-e kedvem DVD-zni valamelyik nap. Aztán hozzátette, hogy akár ma este is átjöhetne. Én nagyon belelkesedtem, hogy de jó, erre írta, hogy az a baj, hogy ma nagyon kifáradt a munkában és már ma nem bír lejönni, de pótoljuk, ígéri.

Na, ez most micsoda?

Meg akarta nézni, hogy ugrom-e egyből még? A barátnőm azt mondta, hogy sajnos elcsesztem, mert lelkes voltam, és nem hagytam vadászni rendesen. Ha kicsit kéretem magam , jobban sült volna el a dolog, mert jobban teperne esetleg. Ugyanis szerinte ha csak a szexre ment volna már rég itt lenne. De nem jött ugye. Na, tessék, fejtsük meg együtt :)

Trollok, légyszi ikszeljetek :)

2016. aug. 3. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szexhaverja vagy, ha kéretted volna magad akkor más kúrópajtit keresett volna.
2016. aug. 3. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Így van kúrópajti vagy neki.

Annyira birom az ilyen dumát, hogy nem tette még túl magát a másik csajon... Sok buta ember meg bekajálja.

A farka az már gondolom túltette magát rajta ugye?

:D

2016. aug. 4. 01:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem visszament az ex barátnőjéhez :)
2016. aug. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!