Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyakran görcsösen szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran görcsösen szeretnék már egy barátnőt. Hogyan tudnám lazábban felfogni a dolgott? 16F

Figyelt kérdés
Enyhén pánikbeteg vagyok, dokihoz is járok, de amúgy teljesen normális vagyok, nem vagyok "bolond". :P Semmiféle gyógyszert nem szedek, csupán beszélgetek vele a családi ügyeimról, csajokról, miegymás. Két dologtól félek: eredménytelenség, kudarc. Még nem volt csajom... :( És gyakran görcsösen szeretnék. :( Volt, hogy 5 hónapig a tanulás mellett CSAKIS ezen a dolgon szorongtam (most kezd oldódni a dolog, mióta dokihoz járok) Szeretnék barátnőt, s ezért mindent meg is teszek. Dumálok, ismerkedek, a közösség tagja szeretnék lenni, miegymás. De mindig szorongok, ha lépnem kéne... :( Betegesen félek a kudarctól... Mit tegyek?
2010. ápr. 18. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
1 kupica pálesz vagy 2 nagyfröccs.
2010. ápr. 18. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Jársz dokihoz, beszélgetsz, ismerkedsz. nem tudom mit tehetnél még. Sok srác van aki ugyanígy szorong de nem tesz semmit mert annyira fél. Ugyh jó úton haladsz, a görcsölés pedig el fog múlni, azon más nem tud segíteni csakis te.
2010. ápr. 18. 12:12
 3/9 anonim válasza:
tök olyan vagy, mint JJ a skins sorozatból:D:D
2010. ápr. 18. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok. Szintén 16 éves, és nem volt csajom. Szeretnék én is, de lesz@rom ha nincs. Ráérsz, majd lesz. :D És szerintem kár félni az elutasítástól. Mi van ha elutasít egy lány?! Semmi, még több 100 lehetőséged lesz úgyis. :) Lazán csak! Sok sikert! :)
2010. ápr. 18. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, nem kell félned semmitől, ha elutasítnak sem dől össze a világ hiszen rengeteg szép lány van akikkel lehet ismerkedni! De ha ennyire tartasz tőlük találj egy nagyon jó lány barátot, hátha akkor jobban feloldódsz a lányok társaságában!
2010. ápr. 18. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Az utolsónál a pont,én is így voltam,de semmi értelme mert ha sose fogsz próbálkozni akkor nem is fog összejönni,ahhoz h sikereket érj el a lányoknál lépni kell és lesznek kudarcok de túl kell lépni és utána egyre tapasztaltabb leszel..a sikerért áldozatokat kell hozni
2010. ápr. 18. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj tulságosan!Ök is félnek az elsö ismerkedésnél nem csak te!25F
2010. ápr. 18. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, tök fiatal vagy még, egyenlőre csak ismerkedj, tedd azt amit eddig is tettél, jó úton haladsz. Járj társaságba, szórakozz, barátkozz.

Egyébként minél jobban rágörcsölsz a dologra, annál nehezebb lesz. Majd minden jön magától, ne aggódj ezen.

2010. ápr. 18. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
én ugyan ez vagyok csajban
2010. nov. 18. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!