Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy ne bántsam meg, és hogy továbbra is megmaardjon közöttünk ez a kapcsolat?
Szerintem akkor focimeccsen beszéld meg vele. Mondjuk én úgy csinálnám, (ha lány lennék)hogy kimegyek a meccsre, veszek két üveg sört/kólát/hosszú kávét, akármit, ami kedves és szereti. Aztán megvárnám mondjuk a lelátón, az öltöző ajtaja mellett, bárhol. Amikor feltűnik, megszólítom, "szia Robi, van egy perce? Gyere üljünk le, kicsit arrébb beszéljünk meg valamit. És utána hát tudod, nagyon jól esett, amit írtál és tényleg fontos vagy mint barát. Sok fiú-lány barátság egy kis ilyen töltés után véget ér. De te tiszteletben tartod, hogy Lacival vagyok, és ezt nagyon értékelem. Nem szeretném, ha hamis reményeket táplálnál, mert mindketten tudjuk, hogy mi csak barátok vagyunk. Szóval ne értsd félre, hogy azt mondom, nagyon szeretlek, mint barátot, nagyon örülök Neked mindig amikor beszélgetünk és továbbra is fontos vagy nekem. Köszönöm, hogy megértesz."
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!