Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kaphat egy nő egy jó párkapcsolattól? Miért éri meg?
Miért ne érné meg?
Rengeteg élményt egy társat házasságot gyereket szeretetet törődést stb.
Egy jó párkapcsolatban az ember egésznek teljesnek érzi magát és megszépül a világ. Tudja hogy mindig van aki megölelje ha rossz kedvű vagy ha boldog stb.
Azt, hogy szeretve van, és azzal lehet, akit szeret. Ezért már megérte. Plusz hogy van valaki, akivel mindent megbeszélhet, mindig számíthat rá. És mellette ott a szenvedély, a szex (már annak, akinek ez fontos, mert nem mindegyiknek). Ennyit az általánosságokról.
Saját példa: én elég műszaki analfabéta vagyok, gyengécske is, párom erős, ezermester ember. Nagyon hálás vagyok, amiért ott van, és nem kell égnem a bénaságom miatt szakemberek előtt, és nem kell több ezreket, tízezreket kifizetni, amikor ő ingyen megcsinálja a dolgokat. Hogy olyan dolgaimat aranyosnak tartja, amik másokat idegesítenek bennem. Hogy messze nem annyira színházmániás, mint én, de lelkesen elkísér, amikor én szeretnék menni.
(mindez fordítva is megvan: én szeretek róla gondoskodni pl., meglepni dolgokkal, megcsinálom a házimunka nagyobb részét)
Nemi uton terjedő betegségeket?
Gyereket?
Verést?
Veszekedést?
A függetlenség elvesztését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!