Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen még nőhetek?
Figyelt kérdés
Én 15 éves lány vagyok és 176 cm magas..és még nőhetek?Mert azt hallottam, hogy a lányok a menzesz kezdetéig szoktak ált.-ban....szerintetek?2010. ápr. 17. 14:34
11/24 anonim válasza:
na az már sztem elég magas,
én meg 15/L fiu vok,és csak 168cm vagyok.....
13/24 anonim válasza:
14:48!
hetero vok
te meg nyomi,elég marhaságot kérdeztél,nekem is kellet ezen a * oldalon regisztrálni...
azt hittem,éppeszü emberek is vannak itt...
14/24 anonim válasza:
:D
Te vagy hülye ezek szerint kiskomám:)
Mert azt írtad hogy 15/L fiu egyszerre már pedig ha valaki egyszerre férfi ás nő az transzfesztita, te írtad nem én, én csak visszakérdeztem.
15/24 A kérdező kommentje:
a 15/L írásával engem "szólított" meg..nem kell félreérteni..:)
2010. ápr. 18. 18:24
16/24 anonim válasza:
15:23
Bassz@ meg!
Félre olvastam a kérdést....
Pardón,én hülye most látom hogy ez.....
17/24 anonim válasza:
Jah meg az a kib@aszott L betű....
Hát tényleg marha vagyok,azt hittem hogy az valami évet jelent vagy mit...
Na én se iszok többet....
18/24 A kérdező kommentje:
bocsi, rossz a kategóra...:S
2010. ápr. 20. 10:18
19/24 A kérdező kommentje:
*kategória
2010. ápr. 20. 10:18
20/24 anonim válasza:
fogsz még nőni, lányok kb 20-22 éves korukig, fiúk 20-24 éves korukig...persze egyre kisebb ütemben, a végén már nem is centikről, hanem milliméterekről beszélhetünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!