Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti szeretitek a molettebb nőket?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok:
Jó így még vagy már sok? Fogynom kéne? 168 cm a magasságom egyébként.
2016. júl. 24. 10:04
11/27 Noren1989 válasza:
Ez szerintem nem molett, dehát ez van.
26/F
13/27 anonim válasza:
Ez a 2. kép már teltebb, de azért még ez sem a molett kategória.
14/27 anonim válasza:
A kép alapján nem vagy molett. Az a molett, akit egyszerűbb átugrani, mint megkerülni. Kicsit husisabb vagy, de nem dagadt. A nővérem is ilyen gyerek után.
15/27 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerekem.:D
2016. júl. 24. 10:46
16/27 anonim válasza:
1. Nem szeretem.
2. Nem vagy molett.
3. Picit azért lehetne fogyózni.
17/27 anonim válasza:
Szerintem jó formában vagy. Nem egy nádszál, de nem is kövér. Nekem is hasonló alkatom van, általában bejön a férfiaknak (megnéznek az utcán és nem fintorognak, sőt...), de vannak kivételek. Viszont ha sportolni, fogyni szeretnél, azt ne azért tedd, mert másoknak akarsz megfelelni. Csakis magad miatt. :) De ha jól érzed így magad, akkor mit számít mások véleménye? :)
18/27 anonim válasza:
Így van, a fő kérdés, hogy te magad mennyire vagy elégedett magaddal. Ez a testalkat egy igazi választóvonal, elindulhatsz egy kicsit sportosabb irányba, meg lehet belőle tényleg molett. A kérdés, hogy mit választasz, de ettől függetlenül férfi szemmel ez most nem rossz.
19/27 anonim válasza:
ui: ha nagyon változtatni akarsz, akkor nem az alkatod lenne az első tippem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!