Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a párom kevésbé talál vonzónak barna hajjal?
Szőke hosszú hajam volt,amikor megismerkedtünk a barátommal. 2 hónapja barna vagyok és vállig érőre levágattam.Így mintha kevésbé tetszenék neki.Mondogatja is,hogy "más voltál,amikor megismerkedtünk...nekem úgy tetszettél".
Szeretni szeret.Csak zavarnak ezek a megjegyzései.
(szerintem jól áll a barna szín is,bár sok ismerősöm szerint a szőke sokkal jobb volt)
szőke meliros hosszu hajjal ismert meg engem is,amiből egx veszekedés után rövid fekete lett...
kb 1 évig,amig visszanött normálisra,meg feketéből fekete-szőke melirral lett,addig olyan szomoru szemmel tudta bámulni a hajam,hogy el se hittem,hogy ennyire ragaszkodhat a hosszu hajamhoz:D
Sajnos, ha a szőke hajjal tetszettél meg neki, akkor az a legjobb, ha visszafesteted magad.
Persze a belső tulajdonságok is számítanak.
De ha belegondolsz, neked sem biztos, hogy a párod tetszene harcsabajusszal vagy kopaszon vagy piros keretes szemüveggel.
A külsőség nem minden, de azért számít, hogy a másik vonzónak tartson.
A kölcsönös vonzalom fontos.
nem azt mondja h jobban tetszettél szőke hajjal mikor meg ismerkedtünk és hogy máshogy nézel ki mint mikor meg ismerkedtünk tehát nem biztos h azokat csak a külsődre mondja hanem a belsődre is értheti.semmi nem utal arra,h csak a külsődre érti.
amúgy majd meg szokja és lekopik erről a témáról.
nekem is hosszú barna hajam van és be festettem feketésre.barátomnak nem tetszik és durcis is miatta de már nem szekál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!