Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a párom kevésbé talál vonzónak barna hajjal?

Figyelt kérdés

Szőke hosszú hajam volt,amikor megismerkedtünk a barátommal. 2 hónapja barna vagyok és vállig érőre levágattam.Így mintha kevésbé tetszenék neki.Mondogatja is,hogy "más voltál,amikor megismerkedtünk...nekem úgy tetszettél".

Szeretni szeret.Csak zavarnak ezek a megjegyzései.

(szerintem jól áll a barna szín is,bár sok ismerősöm szerint a szőke sokkal jobb volt)

2010. ápr. 16. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem is a szőke a gyengém.. nézhet ki valaki nagyon jól barna hajjal, de ha a barátnőm be akarná festetni a haját barnára, mindenképp lebeszélném róla.. :) ez olyan mintha ő kopasz lenne, vagy ilyenek.. nemtudom átment e a lényeg. :)
2010. ápr. 17. 08:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

szőke meliros hosszu hajjal ismert meg engem is,amiből egx veszekedés után rövid fekete lett...

kb 1 évig,amig visszanött normálisra,meg feketéből fekete-szőke melirral lett,addig olyan szomoru szemmel tudta bámulni a hajam,hogy el se hittem,hogy ennyire ragaszkodhat a hosszu hajamhoz:D

2010. ápr. 17. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos, ha a szőke hajjal tetszettél meg neki, akkor az a legjobb, ha visszafesteted magad.

Persze a belső tulajdonságok is számítanak.

De ha belegondolsz, neked sem biztos, hogy a párod tetszene harcsabajusszal vagy kopaszon vagy piros keretes szemüveggel.

A külsőség nem minden, de azért számít, hogy a másik vonzónak tartson.

A kölcsönös vonzalom fontos.

2010. ápr. 18. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:

nem azt mondja h jobban tetszettél szőke hajjal mikor meg ismerkedtünk és hogy máshogy nézel ki mint mikor meg ismerkedtünk tehát nem biztos h azokat csak a külsődre mondja hanem a belsődre is értheti.semmi nem utal arra,h csak a külsődre érti.

amúgy majd meg szokja és lekopik erről a témáról.

nekem is hosszú barna hajam van és be festettem feketésre.barátomnak nem tetszik és durcis is miatta de már nem szekál vele.

2010. ápr. 26. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!