Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a párom kevésbé talál vonzónak barna
hajjal?
Figyelt kérdés
Szőke hosszú hajam volt,amikor megismerkedtünk a barátommal. 2 hónapja barna vagyok és vállig érőre levágattam.Így mintha kevésbé tetszenék neki.Mondogatja is,hogy "más voltál,amikor megismerkedtünk...nekem úgy tetszettél".
Szeretni szeret.Csak zavarnak ezek a megjegyzései.
(szerintem jól áll a barna szín is,bár sok ismerősöm szerint a szőke sokkal jobb volt)
szőkén tetszettél meg neki,így valószinű hogy egy kicsit "idegennek"érez.
2010. ápr. 16. 21:21
2/14 anonim válasza:
Szerintem erre nem lehet adni ésszerű magyarázatot. Ezt tőle kell megkérdezned. Bocsi.
2010. ápr. 16. 21:21
3/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek előbb-utóbb beletörődik és most csak 'morog'?
2010. ápr. 16. 21:22
4/14 anonim válasza:
Biztos vagyok abban, hogy előbb utóbb megszokja a barna hajadat! ha, meg ezen morog heteken át...érdemes átgondolni
2010. ápr. 16. 21:24
5/14 anonim válasza:
hát nem tudom. nekem a barátom pl eléggé hajcentrikus.. szóval most barna hajam van szőke melírral.. azt mondja ez jó, tetszik neki. csak hogy én régen merészebb voltam (piros-kék-fehér hajam is volt) most is szerettem volna szinesebbet, de a kedvéért meghagyom kb ilyenre :) viszont attól még úgy nézz ki, ahogy magadnak tetszel, de azért néha "kedveskedj" neki ;)
2010. ápr. 16. 21:26
6/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon egyszerű a válasz, így ismert meg és így szeretett beléd, ennek része volt a hajad is. Egyszerűen neki szőke hajjal tetszettél. Képzeld most el ezt fordítva, neked nem lenne picit fura, ha megnövesztené/levágatná olyanra a haját, ami neked nem tetszik? Nekem barátnőm barna hajú és egyszer befestette szőkére, nem azt mondom, h kevésbé szerettem emiatt, de egyszerűen jobban tetszett az eredeti hajszíne.
2010. ápr. 16. 21:27
7/14 anonim válasza:
Az én barátom jóformán sírt amikor hajszínt akartam váltani. Úgy látszik ez náluk érzékeny téma, megoldást rá nem tudok sajnos.
2010. ápr. 16. 21:29
8/14 anonim válasza:
A férjem szőke hajjal ismert meg, egyszer átfestettem barnásra, és kérte legyek ismét szőke. Nem bántott érte, de kereste bennem azt a nőt, akit megismert, a haja színével együtt.
2010. ápr. 16. 21:30
9/14 A kérdező kommentje:
21:30
Elfogadta vagy visszafestetted?
A színére és a hosszára is érzékeny.Az előbbit tudtam,mert minden hajvágás (1-2 centi mínusz) után "minek vágatni? a hosszú a jó"( jah,inkább járkáljak töredezett hajjal...a lényeg,hogy hosszú legyen:))
2010. ápr. 16. 21:43
10/14 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. A párom szőkésbarna volt, és tetszett is. Amikor fekete lett az is tetszett. De amikor szőke, hát akkor nem annyira. Szerettem úgy is, de nekem a sötétebb haj jön be alapból, szóval nem tehetek róla, hogy nekem úgy már nem tetszett annyira. Nem bukom a szőkékre.
Lehet, hogy a barátod a szőkéket találja vonzónak és a barnákat annyira nem. Erről nem tehet, egyszerűen ilyen. De örülj, hogy nem hagyott el mert akkor legalább magadért szeret.
Személyfüggő, hogy megbarátkozik-e a dologgal vagy megunja és váltani akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!