Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a nők, hogy első randira ribinek kell beöltözni?
Nem vagyok kifejezetten szegény nő, de... Soha az életben nem híreszteltem egy randin sem, hogy mennyi pénzem van. Mindig megmondom, hogy anyámékkal élek, és gyalog/biciklivel/rollerrel megyek randikra.
Én már kaptam lenézést nem is egyszer azért, mert a szüleimmel élek meg hogy nincs saját lakásom olyan pitiáner alakoktól, akik nagyzóan hangoztatták, hogy nekik van lakásuk (megörökölték nagyszülőktől), nagy cucc, nekem kettő van:D). Nem hordok drága ékszereket sem drága órát (van pedig bőven) , és egy elég régi okostelefonom van.
Aki engem ezért lenéz, csak azért, mert "szegény vagyok" meg is érdemli! :)
Engem nem érdekel, hogy másnak mennyi pénze van, ellenben a palik nagy része folyton az orrom alá dörgöli, hogy "van lakásom", autóm, ezem-azom, már az első randin. Ez nem imponáló, hanem egyenesen visszataszító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!