Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác azt mondja az első randi után, hogy " nagyon KELLEMESEN érezte magát" mint jelent?
Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal ( én 25 vagyok, ő27) és azt mondta tetszem neki, szeretne folytatást.
Fb-n írta,hogy KELLEMESEN érezte magát. nem jól, KELLEMESEN. és hogy reméli a többi randi is ilyen lesz. aztán kicsit leeresztett a beszélgetés (fb-n, személyesen nem).
Rossz előérzetem van, mert már annyit csalódtam.
Mit tanácsoltok?
2016. júl. 22. 19:48
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy ne állj neki kombinálni egy egyszerű szóhasználaton...
2/9 anonim válasza:
Azt hogy kellemesen érezte magát! 25 évesen még nem kell elkeserdni, hogy a,,annyit csalódtam". Majd 40 évesen lehet ezt mondani. Még fiatal vagy, előtted az élet. Jó tanács: Te is érezd magad jól vele, és ne éld még bele magad semmibe. Akkor nem fogsz akkorát csalódni. 28/f
3/9 anonim válasza:
Picit modorosabb megfogalmazás, mint a "jól éreztem magam", de nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. Majd meglátod, milyen lesz a folytatás, úgyhogy nem érdemes pörögni ilyeneken.
4/9 anonim válasza:
Kellemesen érezte magát - ez jelenti :)
5/9 anonim válasza:
Azt, hogy kellemesen érezte magát.
6/9 Fke válasza:
Hát ez jó nagy hülyeség :D masszívan túlgondolod.
7/9 anonim válasza:
Puszta logika. Ha akar veled még találkozni, akkor nem érezte magát szarul, hanem éppen ellenkezőleg. Ő ilyen figura, így beszél.
Nem kell mögé látni semmit.
9/9 Templeton Peck válasza:
Szóval megkérdezed, hogy a kellemesen mit jelent? :D
Azt, hogy bejössz neki!
Persze azért sok férfi is elvárná, hogy ne keljen magával hordani "nő-férfi" szótárt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!