Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lesz az első randim. Tanácsokat és tippeket szeretnék kérni?
Holnap lesz életem első randija és hát elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren.
Tippeket szeretnék kérni tapasztaltabb emberektől hogy mit hogyan merre? 19F
Legyél érdeklődő, nyitott, add magad és ne parázz rá a dolgokra, csak természetesen. :)
Remélem jól fog sikerülni a randitok!
Az elején kb 1 órán keresztül sétálgassatok, aztán utána hívd meg őt egy kellemes, igényes, beülős helyre :)
Lehetőleg alkoholt igyatok és olyan helyre üljetek ahol egymás mellé tudtok ülni közvetlenül (pl padok vagy fotelek)
Először is le kell szögezned magadban, hogy az első randi még nem jelent semmit. Ha esetleg úgy gondoljátok, hogy nem illetek össze, akkor csalódás nélkül kell elengedni a másikat és nem szabad ostorozni magad, hogy valamiért biztos veled volt a baj. Ha úgy néz ki, hogy összeilletek, akkor felesleges lenne többet írni, mert úgyis alakulnak maguktól a dolgok akkor :)
A másik, hogy az első randi célja az ismerkedés és a beszélgetés. A lányok általában beszédesebbek, szóval csak hagyd kibontakozni, ehhez jól jön, ha nyitott kérdéseket teszel fel és nem olyanokat, amikre lehet válaszolni igennel vagy nemmel.
Ehhez a helyszín is igazodjon, szóval egy mozi nem jó ötlet, mert ott nem igazán tudtok beszélgetni. A legjobb, ha több helyre mentek, így tartalmasabb lesz, nem kell nagy dolgokra gondolni, például elmentek egy kávézóba, aztán sétálgattok egy parkban, utána meg elnyaltok egy fagyit. Ha esetleg alkoholos helyen gondolkodsz, akkor azt javaslom, hogy ne akard leitatni, épp csak annyit igyatok, hogy egy kicsit feloldódjatok, erre a borozgatást javaslom, a rövidekkel az előbbit érnéd el, a sört meg messziről kerüld, mert szinte minden nő szerint büdös a sör szagú férfi :D
Ja és ha úgy érzed, hogy megvan a szikra és a megfelelő pillanat, akkor semmiképp se szalaszd el megcsókolni, érezni fogod, hogy melyik az és akkor cselekedni kell. Én is jártam már úgy, hogy éreztem, de nem mertem megtenni, nem is lett belőle második lehetőség.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!