Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, vízilabdás srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, vízilabdás srác pozitívum?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha egy 21 éves egyetemista srácról megtudjátok, hogy vízilabdázik (testalkatán is látszódik) de újra komolyabban mondjuk csak 1-2 éve, az pozitívum ismerkedéskor/randin?

Köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 12. 22:07
1 2
 11/16 anonim válasza:
igen ez egy nagy-nagy pozitívum :) ez egy nagyon szexi sport :D 17/L
2016. júl. 12. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:
#10 nálam ér, de én fiú vagyok. :)
2016. júl. 12. 23:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem pozitív, nem szeretem a sportokat. Egyiket sem. És a vízilabdázók testalkata sem vonzó számomra.
2016. júl. 13. 00:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Nalam a kuzdosport pluszbpont. A vizilabda nem annyira. De orulnek, h sportolsz.

N

2016. júl. 13. 08:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha a hasadon lehet,akkor ér:D:D Nekem azért fontos,hogy sportoljon,mert a tesi-lelki-szellemi egészség egyaránt fontos.Én is sportolok rendszeresen.És ha a másik nem szeret mozogni,akkor nemis illünk össze...
2016. júl. 13. 08:30
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 ezek lehetetlen elvárások. Senkinek sincs 8x8 kockás hasa. :)
2016. júl. 13. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!