Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha még nem akarok, de alapjáraton igen? L

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel neten ismerkedtem meg. Már egy ideje téma a randi, szinte a megismerkedésünk elejétől. Rendes srác, adnék neki egy esély. Viszont az elején jobban érdekelt. Mostanában ha feljön a randi feszült leszek. Mikor rákérdez, hogy akkor hétvégén összehozzuk e, általában azt mondom, még nem tudom, meglátjuk. Volt, hogy éreztem a hangján, nem tetszik neki, hogy váratom. Válaszokat akar, hogy miért? Vallat, ami zavar. Mondtam neki, hogy szeretném, de még nem tudom hogy mi is van. Ilyenkor jön azzalz hogy de talizni kell, meg utána meglátjuk, hogy mi lesz. Mondjam meg, hogy mi miatt nem tudom, meg kell beszélni stb. Én nem akarok vele lelkizni. Kicsit úgy érzem, hogy sajnáltatja magát nekem. Összezavarodtam. Nem tudom, hogy mi legyen. Van, hogy rendesen felhúz, olyan, mint aki besértődik és önsajnálkozik.

Nem akarom becsapni. De egyelőre talizni sem vele... Sok nekem néha. Olyan, mintha a pasim lenne olykor. Mármint viselkedésbelileg, miközben semmi sincs köztünk. A minap már nem bírtam, olyannyira felhúzott a lelkizős, nyomulós dumájával, és azt mondtam neki, hogy feltűnt valaki, egy régi srác. Ami igaz is. Tudom, hülyeség volt, de rendesen gyomoridegen van, mikor elkezd szövegelni a randiról. Lelkiismeretfurdalást akar bennem kelteni, úgy érzem. Hogy ő akarja, meg urazna értem, nekem csak a kapuig kell lejönni. Neki ezt előre kell tudni a munkája miatt, amit én megértek, csak sokszor olyan komoly követelés szagú az egész. Mintha jogot formálna hozzám...

Teljesen összezavarodtam. :/

Mi legyen? Már előre félek a hétvégétől...

2016. júl. 8. 14:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#9 Pontosan így érzek én is. Teljesen megértem. Nem akarom megbántani. A hozzáállása, a beszédstílusa zavar. Olykor dacos, sértődős, sajnálkozós. Nem csak olykor. Szerintem neki már konkrét célja, hogy a csaja legyek. Én meg keresztülhúzom azzal, hogy kételkedem, nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő azt eltervezte..
2016. júl. 8. 16:03
 12/15 A kérdező kommentje:

#10 Igazad van. Nem akarom megbántani. Csak a személyisége valahogy... Na mindegy. Az a baj, hogyha próbáltam beszélni dolgokról, rögtön besértődik, támadásnak veszi. Mintha minden csak fehér és fekete lehetne... Ha felemlítek valamit, akkor a sajnálkozva azt mondja: "Inkább most leteszem, bajod van velem látom..."

Nincs bajom. Az a bajom, hogy minden sz@rért sajnáltatja magát. Tehát ha negatív dolgot mondok (semmiségről van szó), én automatikusan rossz leszek, ő meg a sértett. De mindegy. Ezt csak én érthetem... Bár sok pasi átérezheti, milyen az, ha vki minden semmiséget félreért, bedurcizik a semmin. Ugyanis egyes csajoknál is "bevett szokás".

2016. júl. 8. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Ok. Szimpi vagy, énis szimpi vagyok. Kérek randit, nem tudod, még nem kéne, hát izé még csak pötyögtünk/telefonálgattunk, várjunk még....stb. Bennem is felmerülne, hogy ha szimpi vagyok akkor mi a szösznek váratsz, kérdőre is vonnálak, hogy most miért nem lehetne találkozni. Ha normális indokot nem tudsz csak magyarázol, hogy ilyen olyan vagyok és nem tudod még, akkor csak hülyítesz. Velem már nem levelezgetnél, a 2. alkalommal hagytalak volna a büdös francba. Miért gondolod, hogy erre a hülyeségre van ideje/energiája/kedve bárkinek is?
2016. júl. 8. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:
#12 tipikus. Ha magáról mond negatív dolgot akkor azt várja hogy te rákezdj arra hogy "neem, dehogyis, ez nem igaz", ha pedig te beszélnél dolgokról akkor sértésnek veszi, erősen önbizalomhiányos, ennyi, de legalább ne sajnáltatná magát hanem tenne érte hogy jobb élete legyen. Én ugye fiú vagyok, és ha egy lány csinálná ezt, én sem biztos hogy túl soká türelmes lennék, a francnak lenne kedve ehhez mindig hogy az önsajnáltatással előkészíti magának azt amit hallani akar majd tőled. Világíts rá nála erre a konkrét problémára, mondd el neki hogy hagyja ezt abba mert enélkül jobban kedvelnéd őt. Ha nem akarod megszakítani vele a kontaktot akkor akár össze is kötheted a kettőt, megmondhatod neki hogy esély sincs találkozóra addig míg be nem fejezi ezt, lehet hogy úgy abbahagyja azonnal, mintha csak elvágták volna^^
2016. júl. 8. 16:44
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 Köszönöm. :) Úgy legyen, bízom benne.
2016. júl. 8. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!