Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha még nem akarok, de alapjáraton igen? L
Van egy srác, akivel neten ismerkedtem meg. Már egy ideje téma a randi, szinte a megismerkedésünk elejétől. Rendes srác, adnék neki egy esély. Viszont az elején jobban érdekelt. Mostanában ha feljön a randi feszült leszek. Mikor rákérdez, hogy akkor hétvégén összehozzuk e, általában azt mondom, még nem tudom, meglátjuk. Volt, hogy éreztem a hangján, nem tetszik neki, hogy váratom. Válaszokat akar, hogy miért? Vallat, ami zavar. Mondtam neki, hogy szeretném, de még nem tudom hogy mi is van. Ilyenkor jön azzalz hogy de talizni kell, meg utána meglátjuk, hogy mi lesz. Mondjam meg, hogy mi miatt nem tudom, meg kell beszélni stb. Én nem akarok vele lelkizni. Kicsit úgy érzem, hogy sajnáltatja magát nekem. Összezavarodtam. Nem tudom, hogy mi legyen. Van, hogy rendesen felhúz, olyan, mint aki besértődik és önsajnálkozik.
Nem akarom becsapni. De egyelőre talizni sem vele... Sok nekem néha. Olyan, mintha a pasim lenne olykor. Mármint viselkedésbelileg, miközben semmi sincs köztünk. A minap már nem bírtam, olyannyira felhúzott a lelkizős, nyomulós dumájával, és azt mondtam neki, hogy feltűnt valaki, egy régi srác. Ami igaz is. Tudom, hülyeség volt, de rendesen gyomoridegen van, mikor elkezd szövegelni a randiról. Lelkiismeretfurdalást akar bennem kelteni, úgy érzem. Hogy ő akarja, meg urazna értem, nekem csak a kapuig kell lejönni. Neki ezt előre kell tudni a munkája miatt, amit én megértek, csak sokszor olyan komoly követelés szagú az egész. Mintha jogot formálna hozzám...
Teljesen összezavarodtam. :/
Mi legyen? Már előre félek a hétvégétől...
#10 Igazad van. Nem akarom megbántani. Csak a személyisége valahogy... Na mindegy. Az a baj, hogyha próbáltam beszélni dolgokról, rögtön besértődik, támadásnak veszi. Mintha minden csak fehér és fekete lehetne... Ha felemlítek valamit, akkor a sajnálkozva azt mondja: "Inkább most leteszem, bajod van velem látom..."
Nincs bajom. Az a bajom, hogy minden sz@rért sajnáltatja magát. Tehát ha negatív dolgot mondok (semmiségről van szó), én automatikusan rossz leszek, ő meg a sértett. De mindegy. Ezt csak én érthetem... Bár sok pasi átérezheti, milyen az, ha vki minden semmiséget félreért, bedurcizik a semmin. Ugyanis egyes csajoknál is "bevett szokás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!