Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz, hogy a jóképű, jótestű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a jóképű, jótestű pasiknak sokkal több mindent elnéznek a nők?

Figyelt kérdés
Pl. ha egy jóképű viccelődik velük, akkor az humoros, ha egy csúnya, akkor az kretén, gyerekes. Ha egy jóképű keveset beszél, akkor ő a hallgatag tigris, ha a rusnya nem szólal meg, akkor ő a kuka, rossz társaság. Ha egy jótestű bárhogy táncol az szexi vagy poénos, ha egy ronda,. akkor az nevetséges, szánalmas. Stb...
2016. júl. 7. 17:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
A nők igazából a jól kinéző férfiakba látják bele mindazt, ami számukra vonzó. Ha a jópasi beszól, az vicces, ha csak szexet akar, akkor határozott és tudja mit akar, ha arrogánsan nyomul, akkor van önbizalma, stb.
2016. júl. 7. 18:00
 12/20 anonim ***** válasza:
41%
Igaz.
2016. júl. 7. 18:06
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

2 lépéses útmutató, hogy hogy írj ki egy átlagos gyk-s kérdést:

- vegyél egy rossz tulajdonságot, ami mindkét nemre ugyanúgy igaz (tudod mit, az sem baj, ha a férfiakra jobban jellemző, mint ahogy jelen esetben is láthatjuk)

- győződj meg róla, hogy a kérdésben csakis és kizárólag a női nemet teszed meg bűnbaknak, és még véletlenül sem ismered el, hogy ez a jelenség nem ilyen egyoldalú

És meg is vagy! Gratulálok, segítettél tovább terjeszteni a szexizmust ezen az agyb..szott nyomorult oldalon! Már csak annyi a teendőd, hogy várd, hogy az itt lebzselő lelki szegények, akiknek az egyetlen örömük az életben, hogy a mai nőkről ugassanak rávessék magukat az általad kiírt kérdésre.

Amúgy ha egy kicsit messzebbre tekintenél a saját mindennapos problémáidnál, akkor észrevennéd, hogy kb MINDEN a kinézet körül forog. Még a beteg gyerekeknek adományt gyűjtő kampányokba is kipirult arcú, nagy szemű gyerekeket tesznek, mert nem akarják megkockáztatni, hogy a puffadt arcú, ronda gyerek esetleg nem kelt akkora szánalmat az emberekben, mint a szebb.

Megint: minden a külsőről szól, az emberek nagy része egyszerűen nyitottabb és elfogadóbb a szépek felé. Ez. Van.

2016. júl. 7. 18:43
 14/20 anonim ***** válasza:
23%
Egyértelműen igaz.
2016. júl. 7. 19:23
 15/20 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
Szerintem alapból a pasiknak nagyon sok minden el van nézve a nők részéről.
2016. júl. 7. 21:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Igaz.De ugyanígy a férfiak is sokkal több mindent elnéznek a vonzó nőknek,mint a csúnyáknak.
2016. júl. 7. 22:29
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Érti valaki, hogy miért pont a #15-ös intoleráns hárpia beszél arról (aki bevallottan azonnal cseréli a hapsijait, ha azokban egy hangyányi hibát is felfedez), hogy mennyi minden el van nézve a hapsiknak? :D Csak nálam nem áll össze a logikája?
2016. júl. 7. 22:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem ennyire sarkosan, de nálam volt már példa arra, hogy annyira meg voltam zavarodva azért a bizonyos férfiért, hogy simán elnéztem neki a legbrutálisabb hazugságokat, mocsokságokat is.. CSak mert róla volt szó. Persze ez nem jelenti azt, hogy ez rendben van így.
2016. júl. 7. 22:58
 19/20 Költőnő? ***** válasza:
Hát nem is tudom. Ha vki vmiért megfog, tény h elnézek neki ezt azt egy tűréshatáron belül. De hogy vkivel így kivételezzek... hát nem is tudom, voltam már ilyen. Talán utoljára kamaszkoromban, amikor az ember egyébként is hülye. Azóta nekem egy csinos pofi nem felmentés a gyökérség alól. Mondjuk a hallgatagságot nem venném ide. De ha vki tuskóparaszt, vagy a viselkedése egyéb módon veri nálam a biztosítékot- nézzen ki akárhogy- kuka. Nálam a tisztelet alap mkitől, ahogyan nekem is az mki felé.
2016. júl. 8. 07:14
 20/20 Költőnő? ***** válasza:
*kieg. Senkit nem tartok rossz vagy jó társaságnak kizárólag a külseje miatt, és a kinézete miatt nem degradálom a viselkedését sem önmagát. A viselkedés nálam független a külsőtől.
2016. júl. 8. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!